Éjjel-nappal Budapest 1918-1922. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1918-1922. rész tartalma

 

 

2020.12.14., Hétfő 20:45 - 1918. rész

Gábor reggel megtudja Norbitól, hogy Dzseni él. Óriási teher szakad le róla, de csalódott mert nem találkozhat Dzsenivel. Később visszaviszi a menyasszonyi ruhaboltba Dzseni ruháját, amit korábban a rendőrség adott át neki. Az üzletben kiszakad belőle a fájdalom és idegenek vigasztalják. Később Gábor a TÉR-ben ijesztő csomagot kap Dzsenitől, ami még inkább a padlóra küldi. Este az albérletben a barátai szeretettel várják haza és mindent megtesznek, hogy biztosítsák a támogatásukról.

Mátét reggel meglepi a fűtésszerelő érkezése. Tivadar rákényszeríti, hogy végre eltüntesse a lakásban uralkodó káoszt. A telefonját nyomkodva meglát egy képet Szofiról, és lassan ráébred, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, amikor hagyta, hogy Szofi elmenjen, és Teklát választotta. Ezután Máté beállít a lányhoz, szerelmet vall neki, de az elutasítja. Máté viszont nem adja fel, próbál egy romantikus gesztussal hatni Szofira.

Borit bosszantja, hogy Roland folyton panaszkodik a bio őrülete miatt, és büntetésből nem fekszik le vele. Ezután Roland azzal szembesül, hogy Bori a konyhában szappant főz, bio-mosódióval mosta ki a ruháit, amik szerinte büdösek. Rolandnál ott telik be a pohár, amikor Bori a méregdrága parfümjét is kiönti, mert az Bori szerint mérgező. Ezután Roland úgy dönt, hogy bevásárol saját magának mindent, és a karácsonyi akciók miatt vesz magának akciósan vágykeltő, feromon tartalmú fürdősót és parfümöt. Bori ezeket is ki akarná kukázni, de Roland nem hagyja, és dacból beleönti az egész üveg fürdősót a kádjába, és csak azért is megfürdik benne.

2020.12.15., Kedd 20:45 - 1919. rész

Gábor, Evelin segítségével ráveszi magát, hogy elinduljon az úton, ahol elengedi Dzsenit. Első lépésként, elkezdik összepakolni Dzseni szobáját. Később a TÉR-ben Evelinnek az az ötlete támad, hogy a legkönnyebben úgy tud túllépni Dzsenin, ha becsajozik. Pont kapóra jön a csinos lány, aki a TÉR egyik vendége és akinek láthatóan bejön Gábor. Gábor minden idegszálával ellenkezik, ám amikor Dzseni anyja feltűnik és némi feloldozást ad Gábornak...

Máté albérletét már elborította a szemét és Tivadar lassan ezt már nem bírja elviselni. Összetűzésbe kerül Mátéval és szinte már ott tart, hogy kitekeri ennek a lecsúszott alaknak a nyakát, aki Mátéból lett. Joe és Sanyi épp jókor ugranak be és sikerül közvetíteniük. Sanyi kitalálja a megoldást, amivel mindenki elégedett lehet: ő majd kerít takarítónőket Tivadarnak és Máténak. Tivadar először meglepődik a fiatal nők fura viselkedésén, ám végül rájön, hogy Sanyi erotikus takarítást rendelt nekik, és a lányoknak mindenen jár az eszük, csak nem a takarításon...

Miután Barbinak és Tamarának fel kellett adni az állást a Fodrászatban és ez megterhelte a kapcsolatukat Szofival is, az új barátnőjüknél, Edinánál keresnek vigaszt. Amikor Barbi rájön, hogy Edina is szenved egy szakítás miatt, Barbi még inkább közelebb érzi őt magához és úgy gondolja, hogy Edinával múlatja a napot, és bemennek Tamarával a DJ Sport fitneszbe. Kis táncolás után egy bokszedzéssel próbálja meg oldani a feszültséget Joe és Edina között, ami azonban nagyon rosszul sül el. Amikor ők ketten ismét összevesznek, Barbi kiakad.

2020.12.16., Szerda 20:45 - 1920. rész

Mikor Bori reggel csomagot kap, amiben a megtekintésre kapott mellimplantátumok vannak, először még sikerül megakadályoznia, hogy Roland megneszelje, hogy hamarosan mellműtétre készül. Később Mesi is eljön meglátogatni Borit, és ugyan segít neki kiválasztani a megfelelő implantátumot, de aggályainak is hangot ad Bori mellműtétét illetően. Bori határozottnak mutatja magát, és meg akarja csináltatni a műtétet, de eleinte még titokban akarja ezt tartani Roland előtt. Aztán mikor Roland felfedezi az implantátumokat, mérges lesz, amiért Bori a háta mögött a műtétet tervezi.

Livi kora reggel azon mérgelődik, hogy Angellel együtt dolgoznia kell ahhoz, hogy vissza tudja fizetni a hitelét. Philip, hogy felvidítsa, meghívja őt pizzázni. Livi nagyon meghatódik, és a gondolat segít neki túlélni a nap szomorú eseményeit. Livi egész nap karácsonyfának öltözve szórólapokat osztogat, és közben még két fiatal fiú is kineveti és kigúnyolja őt, és még a közteresek is megbüntetik őket...

Tivadar ideges, mert ma lesz a próbanapja az új munkahelyen, és Máté sem könnyíti meg a dolgát, mivel sikerül tönkre tennie Tivadar egyetlen fekete ingét. Tivadar azt hiszi, ez a nap már nem lehet rosszabb, de nem kell sokat dolgoznia Veronika körmös kuckójában, hogy észrevegye, hogy a pokolban landolt. Az új kolléganői átnéznek rajta, nagyon szigorú szabályok vannak, és a legolcsóbb alapanyagokkal kell dolgoznia, amitől meg tudna őrülni. Tivadar szomorúan rájön, mennyire hiányzik neki a fodrászat, de közben megismerkedik egy nagyon kedves vendégével, Lilóval.

2020.12.17., Csütörtök 20:45 - 1921. rész

Lili és Bella reggel meglepődnek, amikor megtudják Milántól, hogy Karesz pár napra vidékre utazott, hogy Joe megbízásából felszámoljon egy fitnesz termet. Lili csalódott, mert Karesz egyedül hagyta őket Tedivel, ráadásul hiányzik neki Olivér is. Bella, hogy jobb kedvre derítse, ráveszi Lilit, hogy menjenek el bulizni. Miközben a lányok jól érzik magukat, a bűntudatos Olivér megjelenik a lakóhajón és könyörög Milánnak, hogy segítsen neki visszaszereznie Lilit.

Tivadar már reggel összetűz a főnökével, Veronikával, mikor nem az ő ízlése szerint lakkozza ki az egyik vendég körmét, utána pedig egy régi exével, Misivel fut össze, aki véletlenül épp arra járt. Ráadásul egy másik vendéggel még egy kínos félreértésbe is keveredik. Már azt hiszi, hogy ez a nap nem is lehetne rosszabb, és borzasztóan örül, mikor Lilo bejelentkezik délutánra. Gyorsan próbál összepakolni, és az egész mocskot betolja Máté szobájába, hogy a lakás jól nézzen ki.

Joe reggel idegeskedik, amikor Barbi és Tamara fodrászattá alakította át az albérletet. Megtudja, hogy amióta bezárták a fodrászatot, Barbi úgy érzi, nincsenek lekötve az energiái, és a fejébe veszi, hogy talál neki egy másik projektet, de házon kívül, hogy neki otthon nyugalma legyen. Épp kapóra jön a motoros buli, amit Barna tervez, pláne, hogy Barnának ehhez segítségre is van szüksége, és ráállítja erre Barbit.

2020.12.18., Péntek 20:45 - 1922. rész

Reggel Bella és Lili felébresztik a még mindig teljesen kiütve alvó Milánt és Olivért. Milán egy esetlen rap próbálkozással próbálja meg meggyőzni Lilit arról, hogy fogadja vissza Olivért. Lili végül ad egy esélyt Olivérnek, hogy négyszemközt megbeszéljék a dolgot.

Amikor Norbi reggel meghallja, hogy Livi beteg, azonnal lehetőséget lát abban, hogy közelebb kerüljön Angelhez. Felajánlja Livinek, hogy ma elmegy helyette szórólapokat osztani. A közös munka alatt a hangulat a két fiatal között egyre forróbb lesz, és lefekszenek egymással. Természetesen nem tudják sokáig eltitkolni a kalandjukat Livi elől, aki teljesen kiakad, hogy Norbi lefeküdt az ő legnagyobb ellenségével.

Barbi javában készül a motoros bulira, de halálra rémül, mikor kiderül, hogy nem fog összejönni az olajbirkózás, mert a kocsmában nem lehet felállítani a medencét, ráadásul rossz dekorációt kap. Barbira nagy nyomás nehezedik, de Barbi kreativitásának meglesz a jutalma...