Az ígéret 1. évad, 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2021.01.11., Hétfő 15:55 - 1. évad, 6. rész

A házban az esküvőre készülődnek, amikor megjelenik Cemre, és azt hazudja Reyhannak, hogy Emir és ő gyerekkoruk óta szerelmesek egymásba. Kéri, hogy ne menjen hozzá Emirhez, de Reyhan azt válaszolja, ő nem tud segíteni. Később Cavidan megfenyegeti őt, de Reyhan nem akarja megszegni a Hikmetnek tett ígéretét. Kemal kórházba akarja vinni Masalt, de a rendőrség feltartóztatja az úton, mert rablás történt. Masal végignézi, ahogy Leyla, a rabló elmenekül. Reyhan és Emir összeházasodnak.

2021.01.12., Kedd 15:55 - 1. évad, 7. rész

Az esküvő után, Emir meglehetősen ridegen viszonyul Reyhanhoz. A lány hiába igyekszik a férje kedvében járni, az továbbra sem tekinti élettársának, aminek többször hangot is ad. Cemre magába roskad, hogy elveszítette Emirt, édesanyja Süheyla igyekszik tartani benne a lelket. Környezetváltozásra biztatja. Felveti, hogy élhetne egy ideig Angliában. Hikmet és a család vidékre utazik, hogy az ifjú házasokat kicsit magukra hagyják. Teszik ezt azért, mert ők nem voltak hajlandók nászútra menni. Hikmet így próbálja közelebb hozni egymáshoz a fiatalokat. Tazal és a lánya Leyla szervezik a betörést Kemal házába.

2021.01.13., Szerda 15:55 - 1. évad, 8. rész

Reyhan és Emir házassága továbbra sem ideális. A férfi igyekszik tudomást sem venni a feleségéről, aki viszont asszony kötelezettségeinek próbál eleget tenni. Így amikor Emirt- egy verekedés kapcsán a rendőrség letartóztatja, ő beszél a sértettel, hogy vonja vissza a feljelentést, így a férje nem kerül rács mögé. Leyla betör Kemal házában, de lebukik. Hiába győzködi a férfit, az kihívja rá a rendőrséget, és a lányt előállítják. Taci mindezt végignézi, és jelenti Leyla apjának az eseményt, aki bosszút esküszik Kemal ellen.

2021.01.14., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 9. rész

Emir belátja, hogy hibázott, és beszélni akar Reyhannal, hogy váljanak el, de ekkor megérkeznek a szülők és Suna. Reyhan nem mondja el Hikmetnek, hogy mi történt, amíg nem voltak otthon. Kemal a kamerák felvételein látja, hogy Leyla milyen jól bánt Masallal, amikor betört. Visszavonja a feljelentést Leyla ellen, és felajánlja neki, hogy legyen Masal dadája. Cavidan elkíséri Sunát az orvoshoz, mert találkozni akar Cemrével. Az orvos elmondja Sunának, hogy nem szabad feladnia a terápiát, és az lenne a legjobb, ha beutalhatná egy rehabilitációs központba. Cavidan éppen elcsípi Cemrét, amikor elindul a reptérre, de Cemre nem akarja meghallgatni őt, mert Cavidan nem tudta elintézni, hogy Emir ne házasodjon meg.

2021.01.15., Péntek 15:55 - 1. évad, 10. rész

Emir megpróbálja rávenni Reyhant, hogy váljanak el, de Reyhan nemet mond. Cavidan üzenetet ír Cemrének, de ő hallani sem akar felőle. Cavidan utasítja Nigart, hogy ha másnap mindenki elment otthonról, csomagolja össze Reyhan holmiját. Kemal aláíratja Leylával a szerződést, és később Leyla erről panaszkodik Talaznak, az apjának. Talaz biztatja, hogy menjen csak, és vigyázzon Masalra. Másnap Leyla valóban megjelenik Kemalnál, aki hosszú listát ad át, amelyen a szabályok vannak, hogy Masal mit nem csinálhat, de Leyla csak átfutja.