Egy csodálatos asszony 1. évad, 93-97. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 93-97. rész tartalma

 

 

2020.12.14., Hétfő 15:50 - 93. rész

Şirin elmondja az anyjának, hogy Sarp találkozni fog Enverrel. Hatice nem bízik Şirinben, és követeli, hogy a szeme láttára vegye be a gyógyszerét. Ceyda biztos benne, hogy Arif szerelmes Baharba, és nyíltan rákérdez a férfinál. Szeretné, ha Arif biztosítaná Bahart, hogy számíthat rá a műtét után. Suat úr alkut ajánl Şirinnek, akit letaglóz Sarp új családjának a híre.

2020.12.15., Kedd 15:50 - 94. rész

Peyami, Hickmet és Ceyda megbeszélik, hogy egy trükkel félrevezetik Ümrant, és így el tudnak válni. Hatice és Şirin elmondják Envernek, hogy Sarpnak felesége és gyerekei vannak. Doruk aggódik Enver papa miatt, aki egy különös találkozóra megy. Şirin is retteg attól, hogy az apja találkozik Sarppal, ezért úgy dönt, hogy a baj elkerülése érdekében tájékoztatja erről Suat urat.

2020.12.16., Szerda 15:50 - 95. rész

Suat emberei megtalálják Sarpot és Envert, aki menekülés közben infarktust kap. Yeliz biztos benne, hogy Enver bácsival komoly baj van, és be is igazolódik a sejtése. Bahar összeomlik, amikor megtudja a hírt, de Arif segít neki talpra állni és együtt bemennek a kórházba. Mindenki szemrehányást tesz Sarpnak, aki teljesen félreérti az okát. Şirin jelenetet rendez a kórházban, amikor Bahar apának szólítja Enver bácsit.

2020.12.17., Csütörtök 15:50 - 96. rész

Baharnak feltűnik, hogy nincs meg Enver bácsi telefonja, ezért megcsörgeti. Sarp megdöbben, amikor meglátja a kijelzőn Bahar nevét, ám Ceyda közbelép. Sarp választás elé állítja Pirilt. Vagy az apját, Suat urat választja, vagy őt. Sarp észreveszi, hogy Piril gyémánt fülbevalója Jülidénél van. Biztos benne, hogy az anyja valami aljassággal vette el a feleségétől. Jale elmondja Baharnak, hogy van egy másik féltestvére.

2020.12.18., Péntek 15:50 - 97. rész

Bahar megköszöni az anyjának, hogy megpróbál rajta segíteni. Enver bácsi magához tér a kórházban, és elsőként Sarpot hívja be magához. Hatice menti meg a helyzetet, és hogy mihamarabb elrendeződjenek a dolgok, visszavonja a válási keresetet. Sarp személyesen szeretné bevinni a telefont a kórházba, mert el akarja mondani Enver bácsinak, hogy nem hagyta el Bahart. Bersan és Peyami egymásra találnak.