New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban 1. évad, 5-8. rész tartalma

ˆhirdetés

New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban 1. évad, 5-8. rész tartalma

 

 

2021.01.11., Hétfő 21:30 - 1. évad, 5. rész

Az árnyék

Max egy újságírót kap kísérőnek, aki mindenhová követheti, és bármit leírhat, amit a nap folyamán tapasztal a kórházban. Mindenkinek feltűnik Max rekedt hangja, aki megfázással magyarázza. Dr. Kapoor megdöbben, amikor megjelenik a fia a kórházban. Dr. Sharpe gyermeket szeretne, a termékenységi vizsgálaton azonban kiderül, hogy kicsi az esélye a teherbe esésre. Két fiatal fiút, akik rendőri igazoltatás áldozatai, lőtt sebekkel szállítanak be. Mindketten kritikus állapotban vannak.

2021.01.12., Kedd 21:30 - 1. évad, 6. rész

A gála

Az orvosok éves adománygyűjtő gálára készülnek. Dr. Kapoor megpróbálja átadni a gálajegyeit a büfés Ellának, de az asszony félreérti, és azt hiszi, hogy az orvos a partnereként hívja meg. Dr. Fulton emlékezteti Maxet a gála fontosságára, ahol az adományozók megnyerése a cél. Max csak a titkos fegyverében bízik. Dr. Reynolds a börtönrészlegen egy fogvatartottat kezel, aki azt állítja, hogy az őrök drogozzák őket.

2021.01.13., Szerda 21:30 - 1. évad, 7. rész

Dominó-hatás

Max és Georgia megbeszélik Sharpe doktorral a rák kezelési tervét. A kórház összes orvosa azon dolgozik, hogy összehangolja a dominó-műtétet két másik kórházzal. Az egész dominó-műtét veszélybe kerül, amikor kiderül, hogy az egyik donor visszalépett. Váratlanul egy aggódó apa felajánlja, hogy belép a donorláncba, amely így lehetővé teszi a saját lánya megmentését is.

2021.01.14., Csütörtök 21:30 - 1. évad, 8. rész

Három pont

Dr. Kapoor korábban már migrénnel kezelte Amyt, a fiatal ázsiai-amerikai nőt, aki most azzal került be a kórházba, hogy kis híján a metró elé esett. Az orvosok megdöbbennek, amikor Amy nemet mond minden segítségre. Max szembesül a rákjaival kapcsolatos saját félelmeivel, és a kezeléssel kapcsolatban meggondolja magát, és inkább a kísérleti módszert választja a kemoterápia helyett.