Második esély 169-172. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 169-172. rész tartalma

 

2021.01.25., Hétfő 22:05 - 169. rész

Zoraida és Laura aggódnak, hogy fiaikat esetleg megfertőzte Belinda. Daniela is ideges, mert Betónak hosszú ideig viszonya volt a lánnyal. Francisco kijelenti, hogy amennyiben Valeria befogadja a házába Belindát, ő elköltözik. Mindenki örül, amikor a fiúk AIDS-tesztje negatívnak bizonyul. Fernando azt fontolgatja, hogy Vivi után megy Spanyolországba.

2021.01.26., Kedd 22:05 - 170. rész

Két búvár egy csontvázat talál a tenger fenekén. A rendőrség nyomozni kezd a környéken korábban eltűnt nők után. Belinda meglátogatja Chemát, és elmondja neki, hogy már rájött, ő a gonosz és Valeria az, aki jó, majd örökre elbúcsúzik tőle. Beto és Daniela összeházasodnak. Chema a börtön orvosával és egy őrrel szövetkezve, koporsóba rejtőzve akar megszökni a börtönből.

2021.01.27., Szerda 22:05 - 171. rész

Mauro szeretne mindenkitől bocsánatot kérni, mielőtt visszatér Mexikóba. A nyomozók rájönnek, hogy olyan személyt kell keresniük, akinek az eltűnését nem jelentették. Amado atya egykori vallomása alapján jut eszükbe Paula, Marcia testvére. Miguel segít elszállítani don Chema koporsóját, de amint felnyitja a fedelét, don Chema szitává lövi. Chema temetésén Valeria felveti, hogy fel kéne nyitni a koporsót a bizonyosság kedvéért, de lebeszélik róla.

2021.01.28., Csütörtök 22:05 - 172. rész

befejező epizód

Valeria Marciára támad, és miután meggyőződött arról, hogy álpocakja van, és nem is terhes, meg akarja verni. Ám Marcia orvul leüti, majd megkötözi az eszméletlen Valeriát. Hajót bérel, hogy ugyanott vesse a tengerbe, ahol korábban Paulát. A kikötőben azonban feltűnik valakinek, hogy egy eszméletlen nőt cipelnek a fedélzetre, és értesítik a rendőrséget. Őrült hajsza kezdődik.