A csodadoktor 21-30. rész tartalma

ˆhirdetés

A csodadoktor 21-30. rész tartalma

 

 

2021.01.25., Hétfő

19:10 - 21. rész

Adil doktor javaslatára Nazli felkeresi a kórház pszichológusát, azonban a szakember meglepő dolgokra világít rá a lány számára. Ali megpróbálja meggyőzni Ferman-t, hogy jó segédje lesz a műtét alatt. Demir már hosszú ideje műszakban van, így tartalékai fogytán vannak. Ali munka után betér egy boltba, ahol váratlan támadás történik.

20:15 - 22. rész

Egy kisboltban történt támadás után súlyos sérülteket szállítanak a kórházba. Ferman doktor és a többiek azonnal ellátásukba kezdenek. Tanju neheztel Nazlira, így a műtét során azonnali távozásra szólítja fel. Adil doktor aggódik Aliért, ezért mindent megpróbál megtenni azért, hogy kiderítse a fiú hogylétét. Belizben ellen érzetet kelt az interjú megjelenése, amit Kivilcimmel együtt adtak az újságíró számára. Ferman tanácsára átgondolja lépéseit.

2021.01.26., Kedd

19:10 - 23. rész

Nazli páciense nehezen kezelhető, így a lány megpróbál hatást gyakorolni a férfira. Tanju célja sarokba szorítani a rezidenseket, ezért külön elbeszélget Alival. Demir és Adzselia kapcsolatában tovább nő a feszültség. Nazlinak hirtelen döntést kell hoznia, mikor betege váratlanul rosszul lesz.

20:15 - 24. rész

Tanju elbeszélgetésre hívja Fermant a sürgősségi osztályon történt gyanús haláleset miatt. Az Adzselia és Demir közötti feszültség egyre csak fokozódik, mióta a lány valótlant állított a kapcsolatukról. Ali aggódik, hogy Nazli neheztel rá őszinteségéért. Kivilcim bosszút áll Belizen.

2021.01.27., Szerda

19:10 - 25. rész

Aliról panasz érkezik a minisztériumba, ami nagyban felkavarja a kórház életét. Az elnökség úgy dönt, hogy gyűlést hívnak össze az ügy kapcsán. Günes megpróbálja felvidítani Gelint, és meglepetéssel kedveskedik neki. Demir és Adzselia Tanju utasítására közös esetet kapnak, így újra kommunikálniuk kell egymással.

20:15 - 26. rész

Adil doktor és Nazli megpróbálják Alit felkészíteni az elnökségi megbeszélésre. A fiú nagyon össze van zavarodva, és bűntudatot érez. Tanju doktor betegének, Szevimnek váratlanul romlik az állapota, és azonnali műtéti beavatkozásra lesz szüksége.

2021.01.28., Csütörtök

19:10 - 27. rész

Kivilcim keresztkérdésekkel nehezíti Ali dolgát a meghallgatás során. Adil doktor kétségbeesik, mert a fiú láthatóan zavarodott állapotba kerül, ám ekkor váratlan segítsége érkezik. Orkun beleegyezik, hogy Szevim szerveit donorszervként használják fel. Ali izgatottan keresi fel Ferman doktort az irodájában, azonban a férfi nem várt döntéssel szembesíti a fiút.

20:15 - 28. rész

A többiek meglepődve fogadják, hogy Alit más osztályra helyezik át. Ferman doktor első betegének vizsgálatában Nazli vesz részt, aki végül kikéri Ali véleményét az esettel kapcsolatban. Demir észreveszi, hogy a sürgősségin az egyik páciens zaklatottnak tűnik. A segítségére siet, amikor kiderül, hogy a fiú az autizmus jeleit mutatja. Kivilcim együttműködési ajánlatot tesz Beliznek.

2021.01.29., Péntek

19:10 - 29. rész

Tanju Ali segítségét kéri az autista pácienséhez, Szelimhez. Beliz és Kivilcim végül közösen vizsgálják át a kórház anyagi helyzetét. Adzselia koncertre készül Demirrel, azonban Tanju váratlan bejelentést tesz. Ferman doktor rájön, hogy Alinak igaza volt a betegével, Ajdannal kapcsolatban, és téves diagnózist állítottak fel.

20:15 - 30. rész

Ali lelkesen készül elő műtétjére, mikor Gülin tájékoztatja a fejleményekről. Adil doktor távolságtartóvá válik Alival, amit a fiú nehezen ért meg. Nazli nehezen viseli, hogy Ali más osztályra került, és úgy érzi, ez a barátságuk rovására megy, ezért megpróbál segíteni, hogy visszatérhessen közéjük. Ferman felkeresi Adil doktort, hogy Ali felől érdeklődjön. Ekkor váratlanul Nazli is megjelenik.