Az ígéret 1. évad, 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 11-15. rész tartalma

 

 

2021.01.18., Hétfő 15:55 - 1. évad, 11. rész

Az új dajka nem érti, hogy Masal miért nem szólal meg. Emir nem tud beletörődni a rá erőltetett kényszerházasságba. Ahogy Emir anyja, Cavidan sem, aki egyre durvábban támad Reyhanra. Odáig merészkedik, hogy kidobja a házból. Reyhan azonban hű marad a fogadalmához. Kemal nem is sejti, hogy ellenségei bosszút forralnak ellene. Leyla nem tudja, hogy Masal allergiás.

2021.01.19., Kedd 15:55 - 1. évad, 12. rész

Kemal megfenyegeti Leylát, hogy visszaküldi a börtönbe, ha nem tartja be az összes szabályt a lánya gondozásával kapcsolatban, amit ő meghatározott. Cavidan egyre agresszívebben támadja Reyhant, akinek a viselkedése minden észszerűségen túlmegy. Senki nem érti a házban, hogy ilyen bánásmód ellenére mégis marad. Emir próbál távolságtartó maradni Reyhannal, de ez nem is olyan könnyű.

2021.01.20., Szerda 15:55 - 1. évad, 13. rész

Leylának nem tetszik, hogy az apja olyan sok mindent kérdezget a kis Masalról. Attól fél, hogy Kemal rájön, ki is ő valójában, és többé nem fog benne megbízni. Suna, Emir húga titokban támogatja Reyhant. Cavidan ráveszi a szobalányt, Nigart, hogy segítsen megrágalmazni Reyhant. Megpróbálják hazugnak beállítani. Egy veszekedés során Masal eltűnik a házból.

2021.01.21., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 14. rész

A házvezetőnő Melike fültanúja lesz Cavidan szívtelen bánásmódjának, és aggódik Reyhan miatt. Cemre hazaérkezett, és Cavidan azonnal zaklatni kezdi. Leyla nem is sejti, hogy Masal hazáig követte, és elbújt a házában. Kemal biztos benne, hogy Leyla rabolta el a kislányt. Emir elhiszi anyja minden szavát, és követeli, hogy Reyhan kérjen bocsánatot.

2021.01.22., Péntek 15:55 - 1. évad, 15. rész

Leyla szeretne megváltozni, és abbahagyni a lopásokat, de az apja nem engedi. Masal előbújik a rejtekhelyéről, amivel nagy bajba sodorja Leylát. Suna egyre jobban belebonyolódik egy online beszélgetésbe, és a saját fotója helyett Reyhanét küldi el. Reyhan eltéved az ismeretlen környéken, és a nyomába szegődik két férfi, akik nyilvánvalóan el akarják rabolni.