Az ígéret 1. évad, 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 16-20. rész tartalma

 

 

2021.01.25., Hétfő 15:55 - 1. évad, 16. rész

Suna és Melike aggódva várja Emirt és Reyhant, de Cavidan csak a másnapi bálra tud gondolni. Végül Emir és Reyhan hazaér. Sefer nem tudja, mit tegyen, mert szívesen elmondaná Emirnek az igazságot Reyhanról, de akkor Nigar kerülne bajba. Végül az anyjától kér tanácsot, aki azt javasolja, hogy mondja el az igazat.

2021.01.26., Kedd 15:55 - 1. évad, 17. rész

Emir megtudja, hogy nem Reyhan panaszkodott az apjának a balesete kapcsán, hanem Nigar. A férfi igyekszik kiengesztelni a feleségét, aki azonban továbbra is távolságtartó. Cavidannak is fülébe jut a hír, és korholja, majd megfenyegeti Nigart, amiért beleszól az ügyeibe. Kemal visszaveszi Leylát a lánya mellé, a nő azonban egy sor feltételt szab, és rögtön foganatosítja is azokat, gyökeres változásokat bevezetve a család életében.

2021.01.27., Szerda 15:55 - 1. évad, 18. rész

Emir egyre jobban igyekszik imponálni Reyhannak, miután tévesen ítélte meg. Ez barátjának Zafernek is feltűnik, de Emir állítja, hogy a házasságuk akkor sem lehet tartós. Cavidan új tervet eszel ki, melyhez Cemre segítségét kéri. A lánynak az a dolga, hogy összebarátkozzon Reyhannal, hogy azután csapdát állítsanak neki. Suna egy internetes ismerősének Reyhan fényképét küldi el, mint sajátját, amit elmond Cavidannak, akinek ez éppen kapóra jön.

2021.01.28., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 19. rész

Emir látja, hogy Vural és Reyhan beszélget, ezért odamegy. Vural gyorsan lelép, amikor meglátja. Reyhan tagadja, hogy ismerné őt, de Emirnek gyanús, hogy milyen feszült Reyhan. Leyla engedély nélkül elviszi Masalt a parkba, ezért Kemal leszidja. Veszekedni kezdenek. Kemal elmondja Süheylának, hogy Masal megszólalt, aki szerint jót tenne Masalnak, ha Leyla beköltözne hozzájuk.

2021.01.29., Péntek 15:55 - 1. évad, 20. rész

Emir elmegy Reyhanért, hogy elvigye az esküvőre, és amíg Reyhan készülődik, Vural ír neki. Emir meghallja, és elolvassa a levelezést. Cemre Reyhan nevében megírta, hogy gyűlöli Emirt. Vural válaszában azt kéri, bírja még ki egy kicsit, mert Emir pénzét akarja. Emir dühösen elviharzik.