Isztambuli menyasszony 27-31. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 27-31. rész tartalma

 

 

2021.01.18., Hétfő 18:45 - 27. rész

Fikret rendkívül dühös, amikor se Faruk, se az anyja nem engedi, hogy megvegye az új házat. Ipek csalódottságában aljas tervet eszel ki, ehhez pedig kihasználja Gülistan kétségbeesését, aki engedelmeskedik, és felgyújtja Esma egyik legféltettebb kincsét. Bade szerelmes, de ez az érzés nem kölcsönös. Ráadásul meghallja, hogy Esma asszony is ki akarja rakni a házból, és hozzáadni egy idegenhez. Fikret találkozik Ademmel, ahol kérdőre vonja a férfit a valódi személyéről. Senem megpróbálja eladni a lopott nyakláncot.

2021.01.19., Kedd 18:45 - 28. rész

Murat elküldi Badet, és beismeri, hogy hibázott. A lány eltűnik, és mindenki őt keresi, miközben Bade valami egészen mást forgat a fejében. Begüm beteg, és úgy tűnik, ha nem kezdi el a kezelést, komolyan következményei lesznek. A nő azonban attól fél, hogy Emir magára marad. Süreyya egy zeneboltban összefut a nővel, akit a tengerparton ismert meg, és összebarátkozik a kisfiával - nem is sejti, hogy a gyereknek ki is az apja. Emir boldog, hogy zenét tanulhat Süreyya és Dilara iskolájában, Begüm pedig elfogadja a meghívást a megnyitóra....

2021.01.20., Szerda 18:45 - 29. rész

Nurgül elmondja Badenak, hogy valaki szívesen feleségül venné, és Esma asszony is így kívánná. A lánynak azonban - bár látszólag nem ellenkezik - már megvan a terve, hogyan kerülje el a házasságot. A zeneiskola megnyitója vidáman telik, és Begüm is megjelenik. Faruk pedig nem kerülheti el a találkozást. Esma az ékszerészhez megy, ahol Senem próbál meg túltenni a rendkívül értékes nyakéken. Az idős nő leleplezi és megzsarolja Süreyya nagynénjét

2021.01.21., Csütörtök 18:45 - 30. rész

Ipek furcsállja, hogy Adem miért van ott a zeneiskola megnyitóján, ezért kihallgatja a férfi és Dilara beszélgetését. Asiye megtalálja Bade-t, aki eszméletlen állapotban fekszik Murat szobájában. Nurgül és Nazif beviszik a kórházba, és mindenkinek azt hazudják, hogy ételmérgezés. Senem arra kéri Esmát, hogy ne zsarolja, az idős nő pedig felajánlja, hogy kifizeti az adósságát. Ugyanakkor megbízza Mustafát, hogy kövesse a nőt, kinek tartozik. Osman figyelmezteti Farukot, hogy el kellene mondani Begümről az igazságot. A férfi pedig felkeresi a kórházban egykori szerelmét.

2021.01.22., Péntek 18:45 - 31. rész

Esma szeretné kideríteni, hogy ki tehet a bölcső elégéséről, ráadásul Ipeket is számon kéri a lakásvásárlással kapcsolatban. Fikret azonban nem hagyhatja annyiban, és jó hírekkel szolgál. Süreyya felkeresi Bade-t, és megtudja, mit tett, és mire készül Esma asszony. A nő kiborul, és kérdőre vonja az anyósát. A veszekedésnek nincs jó vége, miután Faruk is hazaér, és kiderül, mi történt Murat és Bade között. A legkisebb fiú eközben jól érzi magát Zeyneppel, és egész éjszaka nem megy haza. Amikor viszont előkerül, abban sincs sok köszönet.