Isztambuli menyasszony 32-36. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 32-36. rész tartalma

 

 

2021.01.25., Hétfő 18:45 - 32. rész

Miután Murat előkerül, Faruk nekiesik, az öccse pedig sértődötten elrohan. Begüm megkezdi a kórházi kezelést. Süreyya beszél Badeval, és segít neki rátalálni az útra egy könnyebb jövő felé. Emir egyre közelebb kerül Süreyyához, így amikor Pelinnek a kórházba kell menni, Faruk felesége vállalja, hogy vigyáz a kisfiúra. A nő hazaviszi Emirt a Boran villába, ahol boldogan mutatja be, és meséli el - köztük Faruknak is -, hogy a kisfiú Begüm fia. A család pedig egy emberként kap sokkot.

2021.01.26., Kedd 18:45 - 33. rész

Murat nagyon szégyelli magát a történtekért, Nurgül pedig nem enyhíti a bűntudatát. A fiú megkeresi Badet, aki megbocsájt neki, de szeretné távol tartani magát Murattól. Faruk rettenetesen érzi magát, a lehetőségtől, hogy Emir a fia lehet. Úgy érzi becsapja a feleségét, látva, hogy a kisfiú mennyire szereti Süreyyát. Ráadásul Emir az éjszakát is a házban tölti. Esma szeretne bizonyságot kapni, ezért összeszedi a gyerek kulacsát és Faruk fogkeféjét. Ipek rádöbben, hogy érzései a sógora iránt mit sem változtak.

2021.01.27., Szerda 18:45 - 34. rész

Faruk megtalálja Emir személyi igazolványát, amiben a kisfiú Johnsonként van nyilvántartva. A férfi úgy gondolja, hogy ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy a gyerek nem az övé. Begüm megtudja, hogy a fia a Boran villában találkozott az egész családdal, így sejti, hogy Faruk mindent megtudott. Ipek nyomozni kezd Begüm után, szeretné megtudni, ki ez a titokzatos nő a férfi múltjából. Dilara nagyon csalódott, úgy érzi Adem átverte. Fikret egyre mélyebbre merül Ademmel a piszkos üzletben.

2021.01.28., Csütörtök 18:45 - 35. rész

Ipek végignézi Faruk képeit, ahol megtalálja Begümöt is. A nő fejében ördögi terv áll össze. Esma asszony némi féltékenységgel figyeli, hogy még Nurgült is felköszöntik a többiek Anyák napja alkalmából. Sokat nem kell várnia, a Boran fiúk rá is gondolnak. Ipek irigyen figyeli Süreyya ajándékát, és úgy dönt ideje cselekedni. Sunyi módon odaadja sógornőjének Faruk fotóit, és majdnem célt ér. Süreya vérezni kezd, és kórházba kerül, ahol Begüm vizsgálja meg. Fikret sejti, hogy felesége nem jóindulatból ajándékozta meg bátyja feleségét, így összevesznek. De nemcsak ő vonja kérdőre Ipeket, Esma asszony sem tudja magában tartani a véleményét.

2021.01.29., Péntek 18:45 - 36. rész

Pelint nagyon nehezen viseli, hogy Begüm nem őszinte Farukkal, és úgy véli, hogy ezzel csak magának árt. Így amikor véletlen találkozik a férfival, nem tud lakatot tenni a szájára. Faruk kérdőre vonja Begümöt, a nő őszintén elmond neki mindent. Eközben Esma asszony is megkapja a DNS vizsgálat eredményét, amitől az idős nő teljesen összeomlik. Elkeseredésében beavatja a titokba Nurgült, ám a vizsgálat eredményét Gulistan is megtalálja.