Éjjel-nappal Budapest 1839-1843. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1839-1843. rész tartalma

 

 

2020.08.24., Hétfő 21:30 - 1839. rész

Bécy-t letámadja Mirjam, miután Boritól megtudta, hogy mibe keverte őket. A férfi dühösen visszavág, és kutyát sétáltatni megy, ahol megismerkedik egy lánnyal. Bécy, hogy az önérzetét helyreállítsa, flörtölni kezd, de ez is balul sül el. Ráadásul ennek Mirjam is szemtanúja lesz, és kiadja Bécy útját, aki maga alatt van.

Bori megszabadult ugyan Bécy-től, mégis állandóan az általa korábban okozott problémákkal kell küzdenie. Mikor megjelenik egy italbeszállító, akivel Bécy kétes üzletet kötött, Bori kénytelen véget vetni ennek az üzleti kapcsolatnak. De sajnos nem sikerül új beszállítót találnia. Farkas nyomást gyakorol Borira, és lány belátja, hogy egyedül kell megoldást találni a problémára.

A lakók megrémülnek, amikor világossá válik számukra, hogy a kikötői díj fizetési határideje hamarosan lejár és esélyük sincs rá, és ötletük se, hogy ilyen rövid időn belül hogyan szerezzék meg a hiányzó összeget. Karesz kitalálja, hogy azzal kell foglalkozniuk, amihez értenek: van Bellának egy zseniális száma, amit a Hősökkel csinált, és azzal még nem kezdtek semmit. Bellát nagy nehezen sikerül rábeszélniük a klipforgatásra, de Karesz közben még a Hősöket sem éri el...

2020.08.25., Kedd 21:30 - 1840. rész

Lali reggel cuki születésnapi meglepetéssel kelti Virágot, és átnyújt neki egy páros, romantikus fotózásra jogosító kupont, amit még aznap délelőtt fel is használnak. A meglepetéseknek, itt még nincsen vége, mert Lali Noémit is meghívta, hogy a testvérek béküljenek ki. Lali végső ajándéka egy ünnepi vacsora, amit ő főz. A többiek kétkedése ellenére a vacsora ízletes lesz, ám Noémi időközben belecsempészett hashajtója miatt, hamarosan érkeznek a kellemetlen tünetek…

Milán, Karesz, Bella és Birdy váratlanul vészhelyzetbe kerülnek, mikor egy várandós nőnek pont a lakóhajó közelében folyik el a magzatvize. A gyermek gyorsabban jön a világra, mint azt bárki is sejthette volna, így Milánnak és Bellának kell segítenie a kisbaba születésénél.

Mivel úgy tűnik, hogy Barbi nem ad esélyt a békülésre és Joe kosarat kap a motoros Jázmintól is, Tamara rábeszéli őt, hogy regisztráljon egy internetes randi oldalra. Mikor az első bejelentkezésekor egy kérdőívet is ki kell töltenie, a sok macera miatt hamar elmegy a kedve az egésztől. Mikor viszont Joe rájön, hogy manapság már mindenki online ismerkedik, még a motoros cimborái is, gondolkodóba esik.

2020.08.26., Szerda 21:30 - 1841. rész

Bár Franci még önmagának sem akarja beismerni, hogy belezúgott Bencébe, mégis egyre nehezebben képes fenntartani a puszta barátság látszatát. Nagyon zavarba jön, amikor meglátja a fiút meztelenül a fürdőszobában, és Bence is furcsállja a lány megváltozott viselkedését. Bori próbálja fedezni Francit, ezért arra hivatkozik, hogy a lánynak épp megjött, azért ilyen. Franci már úgy érzi, lebukott.

Amikor Milán a kikötői díj kifizetése után is tovább szeretné működtetni a hostelt, kemény ellenállásba ütközik Bella részéről. Végül nagy nehezen mégis meggyőzi a lányt, és azt is bebizonyítja neki, hogy a vendégek ellenére is megoldható, hogy kettesben maradjanak. Jelmezbe bújva elcsábítja Bellát, de szeretkezés közben nem veszik észre, hogy az egyik vendég levideózta őket. Amint Milán ezzel szembesül, egyből kirúgja a vendégeket, és bezárja a hostelt.

A megbeszélt randevú napján a társkereső app újabb kapást jelez Joe-nál, és az a nő sokkal jobban tetszik neki, mint a korábbi. Joe vívódik, hogy mit tegyen. Szíve szerint lemondaná az első randit, hogy találkozhasson az új jelölttel, aki csak aznap ér rá. Tamara megpróbál Joe lelkére beszélni, és a szavát veszi, hogy nem csapja be az első jelentkezőt, azonban a férfi végül mégis a második nő mellett dönt. Kezdetben minden jól megy, ám egyszer csak betoppan az első hölgy is.

2020.08.27., Csütörtök 21:30 - 1842. rész

Miközben Tekla abban reménykedik, hogy eredményes lesz a mesterséges megtermékenyítés, Máté azon mérgelődik, hogy folyton Szofin jár az esze, pedig biztos benne, hogy szereti Teklát. Amikor Szofi közelében van, újra érzi a gyomrában azt a kis remegést. Mivel nincs senki, akivel beszélhetne az érzéseiről, elmegy Szofihoz az albérletbe, és elmeséli neki, mennyire tipródik. Beszélgetés közben ráébrednek, hogy tehetetlenek a vonzalmukkal szemben, és lefekszenek egymással.

Roland meghívja Francit és Bencét a klub Gangster’s Paradise elnevezésű bulijára. A lány nem örül, mert fél, hogy nehezére esik majd Bencével bulizni. Próbálja elfojtani az érzéseit, de mikor véletlenül megtalálja Bence róla készült rajzát, úgy dönt, hogy elmegy a buliba. Bence közelében egészen levetkőzi a gátlásait, és nagyon örül, hogy a fiú bókol neki, és csak vele táncol. Mikor később hazaindulnak, Francit nem sok választja el attól, hogy megmondja Bencének, hogy szereti. De ekkor megjelenik Zoé, aki kétségbeesve segítséget kér a fiútól.

Gábor reggel arra ébred, hogy Dzseni Philip fotóit nézegeti a közösségi oldalon, miután a fiú bejelölte őt. Hamarosan kiderül, hogy már Virág is az ismerősei között van, ami Lalit nagyon feldühíti. Gábor elalszik és nem ér be a T.É.R-be nyitásra. Az érkező Roland nemcsak azzal szembesül, hogy Gábor elaludt, hanem azzal is, hogy Philip fű alatt próbál koktél alapanyagokat vásárolni. Később Roland dühösen számonkéri Gábort a felelőtlensége miatt, Philipet pedig kioktatja a szabályokról. A nehéz műszakot a két egymásra fújó fiú viszi, és amikor Gábor rájön, hogy Philip nem hajlandó a koktélokon kívül mással foglalkozni, ráadásul flörtöl a csajával, nagy önuralomra van szüksége, hogy ne csináljon botrányt.

2020.08.28., Péntek 21:30 - 1843. rész

Szofinak lelkifurdalása van a tegnapi szex miatt Mátéval. Amikor Tamara szóba hozza neki az ügyfélpartit, amit mára szerveznek, Szofinak abszolút nincs kedve hozzá és ingerülten reagál. Amikor Tamara a Krisztiánnal történt szakítást sejti emögött, Szofi megkönnyebbülten megerősíti ebben a hitében. Eközben Máté megpróbálja fenntartani a látszatot Tekla előtt, bár egyfolytában csak Szofi jár az eszében. Szofi alig bírja elviselni Tekla és Máté látszólagos boldogságát. Mindazonáltal az ügyfélpartin újra megcsókolják egymást Mátéval.

Joe-nak nem igazán jött be az online randi, ráadásul azzal szembesül, hogy Barbi új lakást talált magának. Mivel Barbi mindenhonnan letiltotta, képtelen beszélni vele. De egyre inkább elhatalmasodik benne a gondolat, hogy találkozni akar Barbival, mert bocsánatot szeretne kérni tőle. Közben Barbi beköltözik albérletébe, és amikor Joe folyton hívja Tamara telefonjáról, úgy dönt, megleckézteti Joe-t. Barbi felhívja Gábort, és kéri, hogy jöjjön el hozzá, hogy megjavítsa a kocsiját. Mikor Joe ezt megtudja, kihasználja az alkalmat, így Gábor helyett Joe jelenik meg Barbinál. Barbi sejtette, hogy ez fog történik, először színleli, hogy nem akarja látni Joe-t, majd mikor Joe őszintén bocsánatot kér tőle, megenyhül, és megengedi Joe-nak, hogy megjavítsa az autóját, és segítsen neki a költözésben. Joe lassan úgy érzi, sínen van, hogy kibéküljön Barbival.

Miután Zoé a villában aludt éjszaka, Bence elszánta magát, hogy egyből ki is teszi a lakásból. Azonban a gondolataiból nem tudja és aggódik is érte, amit Franci is érzékel és meggyőzi, beszéljen még egyszer Zoéval. Közben Francinak sikerül közvetíteni és gondoskodni arról, hogy Zoé legalább egy ideig a házban maradhasson.