Éjjel-nappal Budapest 1960-1964. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1960-1964. rész tartalma

 

 

2021.02.15., Hétfő 20:45 - 1960. rész

Mesinek meghallgatásra kell mennie a kórházba, ahol a vétségével kapcsolatban fognak döntést hozni. Mesi idegesen abban reménykedik, hogy figyelmeztetéssel megúszhatja a dolgot. Sokkolja a döntés, hogy határozatlan időre szabadságra küldték őt. Később Mesi meghallja, hogy a volt kolléganői kipletykálják. Mikor még Bence sem mutat együttérzést, Mesi teljesen padlóra kerül. Bori viszont felajánlja Mesinek, hogy álljon be a klubba pultozni.

Evelint sokkolja, mikor reggel egy férfi mellett ébred, és a lakótársainak sem tudja megmagyarázni, hogy történhetett ez meg, mivel annyira szétbulizta magát. Joe komolyan kezd érte aggódni, és azt hiszi, Evelin teljesen szenvedélybeteg lett, amitől a lány teljesen kiakad. Evelin biztosítja Joe-t és a barátait arról, hogy ura a helyzetnek, de később a bárban munka közben megint iszik és bulizik...

Milán vészhelyzetbe kerül, mivel nem tudja miből finanszírozni a drága sportkocsi fenntartását. Vészmegoldásként esélyt ad Karesz ötletének, miszerint ezt az autót használja, exkluzív taxiként, és így kérjen érte felárat. Karesz az igazi taxiban figyeli a megbízásokat, így adja le a drótot Milánnak. Eleinte a terv működni látszik, de a főnöknek feltűnik, hogy a taxi GPS jele nem mozdul, ezzel lebuknak Milán főnöke előtt, aki megtiltja Milánnak, hogy a sportkocsival taxizzon.

2021.02.16., Kedd 20:45 - 1961. rész

Amikor Bence megtudja, hogy Mesi állást kapott a klubban, felteszi magának a kérdést, hogy ez megfelelő munkahely-e a számára. Bence kérdőre vonja Borit, hogy volt képes felvenni Mesit, amit Mesi is meghall és közli Bencével, hogy ellentétben vele, neki nincsenek se drog, se alkohol problémái. Viszont van önuralma!

Evelin rettentő dühös lesz, amikor a lakótársai kupaktanácsot hívnak össze, mivel nagyon aggódnak érte. Ráadásul Evelin még a T.É.R.-ben tartandó italbemutatóról is elfeledkezik. Evelin hangulata egyre rosszabbra fordul, amikor a bemutató közben úgy tűnik, hogy minden rosszul sül el. Evelin végül elveszíti az önuralmát, mire Roland rövid úton kidobja őt a bárból. Evelin rájön, hogy hülyeséget csinált, és bocsánatot kér Rolandtól...

Tamarának rossz kedve van, nem találja a helyet az albérletben, ahol épp mindenki szomorú vagy szerelmes. Egyre inkább úgy érzi, hogy a legszívesebben lelépne innen. Később a DJ Sport Fitneszben az egyik vendég zaklatni kezdi, és Máté védi meg Tamarát. Amikor elbeszélgetnek Mátéval, kiderül, hogy a fiúnak nagyon jól jönne, ha lenne még egy albérlője. Tamara úgy érzi, hogy ráférne a változás, de egyelőre nem mer biztosat mondani.

2021.02.17., Szerda 20:45 - 1962. rész

Evelin reggel nagyon kiakad, amikor rájön, hogy a barátai a háta mögött ellenőrzik, nem fogyaszt-e titokban alkoholt. Hogy bebizonyítsa nekik, alkohol nélkül is képes jól érezni magát, dacosan bejelenti, hogy egy darabig távol marad a T.É.R-től. Ám rögtön kísértésbe esik, amikor Kristóffal tölti a napját. Mivel Kristóf kijelenti, hogy Evelinnek szerinte semmi problémája nincs az alkohollal, csak élvezni akarja az életet, a lány megnyugszik.

Máté lassan megszokja Tekla jelenlétét a lakásban, és együtt rendezik be Tami szobáját. Bár a közös munka során újból közel kerülnek egymáshoz, Máté mégis arról győzködi az aggódó Tivadart, hogy ez csak a taktika része, szó sincs megbocsájtásról. Szerinte sokkal jobb, ha békésen kijön Teklával, ugyanis így legalább a lány nem perli le róla még a gatyáját is. Mikor azonban a Tekla iránti vonzalom mégis elgyengíti Mátét, kénytelen elgondolkodni azon, hogy hová is fog ez vezetni.

Botond legszívesebben felpofozná magát, miután a reggeli szex közben szerelmet vall Borinak. Bár kidumálja magát, nem tartja kizártnak, hogy Bori is hasonlóképpen érez iránta. Mikor később besegít Borinak, és ismét közel kerülnek egymáshoz, mindent egy lapra tesz fel. Botond randevúra hívja Borit, de az cseppet sem veszi komolyan a meghívást.

2021.02.18., Csütörtök 20:45 - 1963. rész

Evelint reggel egy átmulatott éjszaka után részegen a bejáratnál találja Edina. Evelin meg tudja győzni, hogy hallgasson Joe előtt, de amikor Evelin és az aggódó lakótársak közötti konfliktus egyre bizarrabbá válik, Edina nem tudja megállni, és kiböki az igazat. A lakótársak csalódottak, hogy Evelin hazudott nekik.

Livi reggel kapkodva indul suliba és nagyon dühös lesz, amikor már megint ott találja Kornélt az albérletben. A két fiú egész éjszaka buliztak és még isznak egyet lefekvés előtt. Livi suli után arra ér haza, hogy Norbi egyedül cipeli fel az új szekrényét. Mikor sehol sem találja Kornélt, gúnyosan megjegyzi Norbinak, hogy milyen remek barátja Kornél, hogy nem segít neki. Norbi nem érti, hogy mi baja van Livinek folyton Kornéllal. Később Livi felfedezi, hogy pénz tűnt el a házi kasszából és meg van győződve róla, hogy ez csakis Kornél lehetett. Norbi ugyan nem hisz benne, de lassan neki is kezdenek kétségei támadni...

Reggel a lányok vidáman beszélik meg az elmúlt napok eseményeit és takarítanak. Mikor Franci benyit André szobájába, majdnem szívinfarktust kap, mert egy hiányos öltözetű lányt talál André ágyában. Később kiderül, hogy a lány Sztella, akivel André egy fellépésen ismerkedett és egy kicsivel több is volt közöttük. Sztella meg akarta lepni Andrét, aki azonban elutazott. A többiek próbálják megértetni Sztellával, hogy André valószínűleg csak egy újabb skalpot akart gyűjteni, ám Sztella biztos benne, hogy André örülni fog neki.

2021.02.19., Péntek 20:45 - 1964. rész

Kornélt elfogja a félelem, amikor Livi rajtakapja őt a közmunkában. Kornél szégyenkezve be akarja vallani az igazat Norbinak, de úgy látszik, Livi tartotta a száját és nem árulta el őt Norbinak. Kornél feszülten tudni akarja Livi hallgatásának az okát, mire Livi szembesíti őt a konyhapénzből ellopott húszezer forinttal, és megvádolja Kornélt a lopással. Hiszen Kornél ezek szerint már lopott. Kornélon nagy a nyomás, mikor Livi ráparancsol, hogy tegye vissza a pénzt a kasszába, vagy elmondja Norbinak, hogy eltagadta előlük a közmunkáját. És Norbi már nem bírna ki még egy csalódást az új haverjával. Kornél vonakodik a dologtól, aztán mégis beteszi a pénzt a konyhai kasszába, abban a reményben, hogy Livi békén fogja hagyni őt...

Amikor reggel Borinak egy véletlen folytán megint eszébe jut Roland, eluralkodik rajta a frusztráció. Ezért úgy dönt, az utolsó, Rolandra utaló nyomokat is eltünteti az életéből és kilomtalanítja mindenét a házból. Miközben Bori meg van róla győződve, hogy most új életet kezdhet, Roland padlót fog, amikor rájön, hogy Bori minden rá emlékeztető dolgot visszaküldött neki. Elszántan felkeresi a feleségét, hogy kérdőre vonja. Bori azonban ellenáll neki és faképnél hagyja. Később este Bori már csak arra vágyik, hogy bulizzon egyet Mesivel, és elfelejtse Rolandot. Roland azonban keresztülhúzza a tervét, amikor újra felbukkan nála. Borinak elfogy a türelme és a rendőrséggel fenyegeti meg Rolandot.

Szofi elképed, amikor segít egy elhanyagolt néninek, de a jótettére Tivadar viszolyogva reagál. Amikor a néni fültanúja lesz, Tivadar hogyan beszél róla, megátkozza, míg Szofinak szerencsés napot kíván. Amikor úgy tűnik, hogy Tivadarnak pechszériája lesz, idegesen azon kezdi törni a fejét, hogy talán mégis van valami abban, amit a nő mondott.