A császárnő 2-6. rész tartalma

A császárnő 2-6. rész tartalma

 

 

2021.02.15., Hétfő 18:55 - 2. rész

Manuel feltárja Emperatriz előtt Armando bűneit, és felkínálja, hogy közösen álljanak bosszút. Armando titkolni próbálja az igazságot Esther elől, aki továbbra sem hisz neki. Don Justo sarokba szorítja Armandót, és ráveszi, hogy küldje el Esthert külföldre. Emperatriz beolvas Armandónak, aki pénzt küld neki, hogy elhallgattassa. Alejandro felvidítja Esthert. Manuel házasságot ajánl Emperatriznak.

2021.02.16., Kedd 18:55 - 3. rész

Manuel megkéri Emperatriz kezét, aki igent mond, majd kettesben elutaznak Mexikóba. Esther kiborul, amiért Armando Svájcba akarja küldeni tanulni, ezért elszökik otthonról. Idõközben Elisa is szeretne megbizonyosodni róla, hogy valóban nem Alma Rosa Esther anyja. Doris ismét megpróbálja elcsábítani Alejandrót, ám Justo elkezd gyanakodni…

2021.02.17., Szerda 18:55 - 4. rész

Emperatriz elmegy a Mendoza-házba, és feldúlja Armando hálószobáját. Justo elárulja Alejandrónak, hogy Esther nem Alma Rosa lánya. Esther és Elisa csúnyán összevesznek. Armando azt mondja Alma Rosának, hogy betörő járt náluk, Alma Rosa azonban nem hisz neki. Gata rájön, hogy Benito megcsalja. Emperatriz és Manuel megjelennek a jótékonysági koncerten.

2021.02.18., Csütörtök 18:55 - 5. rész

Emperatriz találkozik azzal a férfival, aki segíthet neki, hogy újra higgyen a szerelemben. A románc persze koránt sem ilyen egyszerű, mert Emperatriz 15 éve elrabolt lánya ugyanebbe a megözvegyült, sármos férfiba szerelmes. Emperatriz egykori szeretője, Armando mindent megtesz, hogy megakadályozza anya és lánya találkozását, talán a végsőkig is képes elmenni.

2021.02.19., Péntek 18:55 - 6. rész

Emperatriz egy veszekedés után megígéri Armandonak, hogy békén hagyja a férfit és családját, ha ezek után elárulja neki, hogy ki a közös lányuk. Ennek ellenére elfogadja Manuel ajánlatát, aki zsarolással szándékozik ugyanezt elérni - cserébe azt kérve, hogy Emperatriz legyen a felesége. Manuel akciója eredményeképpen Armandót és apósát letartóztatják, ráadásul Emperatriz még Armando felesége előtt is felfedi magát, mint volt szerető.