Az ígéret 1. évad, 31-35. rész tartalma

Az ígéret 1. évad, 31-35. rész tartalma

 

 

2021.02.15., Hétfő 15:55 - 1. évad, 31. rész

Reyhan és Emir egész éjszakára ott ragad, ahol Vural hagyta őket. Emir megpróbál beszélni Reyhannal, elmondja neki, hogy nem kellett volna megbíznia Vuralban, de Reyhan azt kéri, inkább pihenjen. Emir végül ráveszi, hogy meséljen magáról, és Reyhan elmondja, hogy tanár akart lenni. Leyla elmegy Masal anyjához, de őt nem találja otthon. Azonban találkozik egy nővel, aki elmeséli neki, hogy régebben ő takarított Kemalnak, amikor még Sevil a felesége volt.

2021.02.16., Kedd 15:55 - 1. évad, 32. rész

Emir másnap reggel nem tér magához, Reyhan pedig úgy megijed, hogy sikerül felfeszítenie az ajtót. Emirt a vállán támogatva elviszi egy úthoz, ahol segítséget kap egy autóstól, és Emir kórházba kerül. Műtétre van szükség, de azelőtt még magához tér, és bocsánatot kér Reyhantól. A műtét jól sikerül. Kemal szörnyen dühös Leylára, amiért az anyjáról beszélt Masalnak, de Masal, miután átgondolja, amit Leylától hallott, úgy dönt, hogy megszólal.

2021.02.17., Szerda 15:55 - 1. évad, 33. rész

Sehriyének el kell mennie otthonról, ezért Leyla felajánlja, hogy majd ő megfőzi a vacsorát. Kemal szkeptikus, de végül meglepi, hogy Leyla milyen remek vacsorát készített. Cemre meglátogatja Emirt, és azt látja, hogy Reyhan igazán jól viseli a gondját. Cemre haragszik Cavidanra, mert minden tervével csak egyre közelebb hozza Reyhant és Emirt egymáshoz. Csöng a vonalas telefon, és Cavidan veszi fel. A kórházból hívják, és így megtudja, hogy mi történt Emirrel.

2021.02.18., Csütörtök 15:55 - 1. évad, 34. rész

Az elrablása után Reyhan továbbra sincs kibékülve Emir viselkedésével. Noha a férfi már szeretné, ha rendeződne a kapcsolatuk, és bántja, hogy a lány félreérti illetve nem ad neki esélyt a békülésre. Cemre is látja Emiren, hogy vívódik, és újabb lépésre szánja el magát. Nigar és Sefer nyaralni készülnek, amire a nő már nagyon vár, mígnem meghallja, hogy Sefer az utazást csupán azért szervezte, hogy rábeszélje a feleségét a gyerekvállalásra.

2021.02.19., Péntek 15:55 - 1. évad, 35. rész

Emir Reyhan után megy vidékre, miután megtudja, hogy a felesége a beteg nénjét ápolja. Reyhan meglepődik, és igyekszik mielőbb megszabadulni a váratlan vendégtől, de mert Emirnek eszébe sincs hazamenni, munkára fogja, abban bízva, hogy az elkényeztetett városi fiú nem bírja majd a vidéki életet. Emir azonban állja a sarat. Taci a betörés során Talaz tervének megfelelően segítségül hívja Leylát, a lány el is indul, de csapdába esik.