Bor, mámor, szerelem 62-66. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 62-66. rész tartalma

 

2024.04.22., Hétfő 19:45 - 62. rész

Peter nagyon megijesztette Laurát. Robo bosszút esküszik. Eva számára Laura a legfontosabb, és ennek megfelelően akarja kezelni a kapcsolatát Peterrel. Robo bepereli Petert testi sértésért. Martin még mindig gyászolja Kofit, de Alica végül tudatja, hogy Kofi túlélte az afrikai katasztrófát. Igor és Dorota meghívja vacsorára Violát. Vacsora közben Viola el akarja mondani Dorotának az igazságot az apjáról...

2024.04.23., Kedd 19:45 - 63. rész

Viola nem képes elmondani Dorotának az igazat az apjáról. Nina nem biztos benne, hogy el tudna utazni, és hátrahagyni a borászatot, de Martin nélkül sem tud élni. Reni megint hasznot akar húzni Miroból Karinon keresztül, így megegyeznek, hogy együtt szervezik az esküvőt, és a költségvetésből jut Reninek is. Karin lelkes az esküvő miatt, Miro viszont nem akar nagy felhajtást. Tóth tanácsára Miro az asztalra csap, de rosszul sül el, és Karin zsarolására meginog. Jakub hazajön a kórházból, és unszolására Peter meglátogatja Eváékat, hogy kibéküljenek. Laura megbocsájt neki, így Eva is engedékenyebb. Ivan családi ülést hív össze, ahol elmondja, hogy Miro tanácsára Tóthot fogja megkeresni, hogy adjon neki kölcsön pénzt. Egész éjszakás könyvelés ellenőrzés után rájön, hogy kimerítette az alapot.

2024.04.24., Szerda 19:45 - 64. rész

Slávo ahogy megtudja mit tervez Tóth és Inge, be akar „épülni” közéjük, ezért üzletet ajánl Tóthnak, ám Ingrid csapdába csalja Slávot és elhiteti Ivannal, hogy a fia ürítette ki a család titkos bankszámláját, amiért Ivan végleg csalódik benne és fel akarja őt jelenteni. Nina és Martin úgy döntenek, hogy összeházasodnak és örökbe fogadják Kofit. Alica megígéri, hogy segít nekik. Eva találkozik Roboval, a férfi kérésére. Robo megpróbálja visszaédesgetni Evat, de a nő ragaszkodik a váláshoz. Jakub meghallja egy beszélgetés végét, amit félre értelmez és azt hiszi, hogy az apja Morvaországba akar költözni vele, de Jakub Evaval és Lauraval akar maradni. Eva és Laura elmennek a Rozner házba, ahol Eva elújságolja Peternek, hogy Robo belement a válásba.

2024.04.25., Csütörtök 19:45 - 65. rész

Ivan felhívja Tóhtot, hogy mégis pénzt kérjen kölcsön, de Tóth megalázóan és elutasítóan viselkedik, de végül, belemegy az egyezségbe és elkészíti a szerződést, amiben az áll, hogy Ivan a házával kezeskedik a kölcsönért. Ingrid, ezt meglátva, nem hagyja, hogy Ivan aláírja a szerződést, amiért Tóth nagyon mérges lesz Ingridre. Dühében és bosszúból, mérlegelve Slávo korábbi ajánlatát, munkát ajánl neki, amit Slávo el is fogad. Eva és Peter bejelentik a gyerekeknek, hogy mind a négyen, együtt költöznek Morvaországba, a gyerekek nagy boldogságára. Anna nagyon várja Kofi érkezését és mindent megtesz azért, hogy a kisfiú majd minél otthonosabban érezze magát a családban. Slávo bánatában úgy dönt, hogy nem marad a cégnél, sőt a városban sem, miután az apja úgy megalázta és inkább hitt Ingridnek, mint a fiának. Eva és Nina, miután megtudják Igortól, mi történt, elmennek Slávohoz, hogy meghallgassák az ő magyarázatát is. Eva később elmegy Ingridhez is és egyenesen rákérdez Tóth és Ingrid valódi viszonyára.

2024.04.26., Péntek 19:45 - 66. rész

Nina és Eva beülnek egy kávéra a helyi kávézóba és véletlenül meglátják, amin Slávo és Tóth nagyon bizalmasan beszélgetnek. Rögtön a legrosszabbra gondolnak, miután kiderült, hogy Slávo keze lehet abban, hogy eltűnt a pénz a cég számláiról. Ivan nem lát más kiutat a csőd széléről, csak ha aláírja Tóth szerződését azzal a feltétellel együtt, hogy jelzálog kerül a házra. Violáéknál is zajlik közben az élet. Karin meglátogatja, hogy megmutassa, milyen szuper lakást talált a számára. Viola persze akkor hallja először, hogy Miro válni akar. Hazaparancsolják Mirot és azonnal kérdőre is vonják. Karin azt hitte, hogy ő lesz a ház úrnője, de hoppon marad. Tóth megfenyegeti Ingridet és elküldi abortuszra.