Hazatalálsz 2. évad, 26-30. rész tartalma

Hazatalálsz 2. évad, 26-30. rész tartalma

 

2024.04.22., Hétfő 21:20 - 2. évad, 26. rész

Edit partit ad a gyilkos fegyvert megszerző kis csapat tiszteletére, ahol néhányan bátorrá, néhányan gyávára isszák magukat. Egy félreértés miatt Tamás csak reggel veszi észre, hogy Virágot elrabolták. Tamás a tárgyalása helyett Rajával és Jackkel Virág keresésére indul, abban a hiszemben, hogy Mesi biztonságban van Laci bá horgásztanyáján. Gerlóczy megjelenik Farkasligeten, hogy személyesen tegyen rendet.

2024.04.23., Kedd 21:20 - 2. évad, 27. rész

Tamás és Raja ellenőrzik, hogy Mesivel minden rendben van-e, de a horgásztanyán váratlan akadályok állják az útjukat. Zsiga másnaposan is képes a nagy felismerésre: vissza kell nyernie Szilvi megbecsülését. Elhatározza, hogy megmenti a Szilvi szívének kedves erdőt, és egy olyan hőstettet hajt végre, ami a sajtó figyelmét is felkelti. Tamás, Raja és Jack Virág hangfelvételét követve rohannak az emberrablók nyomában, de mikor utolérik őket, egy pisztolycsővel találják szembe magukat.

2024.04.24., Szerda 21:20 - 2. évad, 28. rész

Böbe választás elé állítja Balázst: vagy ő vagy a kutya. Raja és Tamás sikeresen kimentik Virágot az emberrablók karmai közül, de Gerlóczy azonnal beindítja a B-tervet: Mesi nincs biztonságban. Tamás az ügyészségen kénytelen maga ellen vallani, míg meg nem tudja, hogy az emberrablók belefutottak Mesi és Laci bá csapdájába. A megkönnyebbülten hazatérő Tamást azonban újabb hír kólintja fejbe: Brigi elmondja neki, hogy Raja a féltestvérük. Csakhogy ezt a hírt nemcsak Tamással osztja meg, hanem - tudtán kívül - a börtönből megszökött Krisztiánnal is.

2024.04.25., Csütörtök 21:20 - 2. évad, 29. rész

Tamás és Raja megtudják Edit utolsó nagy titkát, de nem egyforma hatással van rájuk. Krisztián lesben áll, és akkor támad, amikor a legkevésbé számítanak rá. Brigi és Balázs jó "szülei" Blökinek, de meglepetésükre lesz egy "dédnagymamája" is. Zsiga heroikus természetvédelmi akciója nem a várt eredménnyel zárul. Tibor nagy elhatározásra jut, és nem fél cselekedni.

2024.04.26., Péntek 21:20 - 2. évad, 30. rész

Öt hónappal később jön a hír, hogy Gerlóczy alezredes ügye tárgyalási szakaszba került. Zsiga kitartó környezetvédelmi akciója nem várt következményekkel jár. Mivel beindul Trixi szülése, Orsi úgy dönt, hogy értesíti a külföldön bujkáló Raját. Raja vállalja a lebukás kockázatát is, de ott akar lenni a gyermeke születésénél. Orsi megtudja, hogy Trixi a felelős Nina halálért, és bosszút esküszik, de nem számít rá, hogy ez ennyire gyorsan beteljesedik. Tamás lánykérésre készül, de ez nem zajlik simán.