Megasztár minden mennyiségben!

Jön a Megamánia és a Divatkreátor.

 

A TV2 nem csupán a szombat esti gigantikus élő műsorfolyammal készül az őszre, hanem két - a Megasztárhoz kapcsolódó izgalmas műsort is képernyőre tűz.

A Megasztár kulisszatitkaiba avatja be a nézőket a szeptember 27-től Tatár Csilla vezetésével induló Megamánia. A hétköznap esténként 23:25-től kezdődő interaktív műsorban Csilla vendégül látja a verenyzőket, rokonaikat, a műsort készítő stábtagokat, a zsűrit, így avatva be a nézőket a verseny olyan részleteibe is, amelyekbe az élő adások során nem nyernek bepillantást. Csilla nem csak műsorvezetőként, hanem szerkesztőként is dolgozik, így nem csupán kérdéseket tesz fel, hanem már a műsor elejétől fogva aktívan részt vesz a háttérmunkában is.

- Egy óriási álmom vált valóra. A Megamánia egy olyan műsor, aminek minden egyes apró kis eleme közel áll hozzám. Lehetőségem van arra, hogy forgassak, hogy a stúdióban olyan emberekkel beszélgessek, akikre az egész ország kíváncsi. Exkluzívak és naprakészek leszünk, hogy a rajongók mindent megtudhassanak kedvenceik életéről. Egy pörgős és nagyon aktív késő esti műsorra számíthatnak majd a megamániások. - mondta Csilla.

A Megasztárban nem csak énekesek versengenek, hanem divattervezők is! Október 7-étől minden csütörtökön, a Megamánia után jelentkezik a Divatkreátor, ahol fiatal dizájnerek szállnak versenybe egymással. A tervezők epizódonként különböző divattervezői feladatokat kapnak, melyeket a Megasztár 5 vezető stylist-jának ellenőrzésével kell megoldaniuk.

A verseny fő célja, hogy a tervezők a Megasztár 5 versenyzőinek az aktuális szombati megmérettetésre kreatív, egyedi, a versenyzőkhöz illő ruhakollekciókat tervezzenek. A tervezők minden műsor elején tudják meg az adott heti énekesüket, akire ruhát kell kreálniuk. A megálmodott ruhakölteményeket szakmai zsűri értékeli és a legkevésbé jónak értékelt divattervezőt kiszavazzák. Így a Megasztár versenyzőivel együtt fogy a Divatkreátorok száma is.

A műsort Görög Zita vezeti, aki hosszú kihagyás után tér vissza a TV2 képernyőjére: - A Megasztár egy igazi mérföldkő volt az életemben, ezért nagyon boldog vagyok, hogy újra a megások között mozoghatok, még ha kicsit más szerepben is. Ez a téma talán még közelebb áll a szívemhez, hiszen én is imádom a divatvilágot és mindemellett szeretek fiatal tehetségekkel foglalkozni. - nyilatkozta Zita, akinek mind a Megasztár, mind a kifutók világa az élete része.