Mitől hepehupás Tom Cruise hasa?

Tom Cruise hasa kicsit furcsa, az interneten heves vita alakult ki az okokról

 

Igazat mondott Tom Cruise, amikor azt állította, hogy a Mission: Impossible 4 forgatásán csak a legveszélyesebb jelenetekben helyettesíti kaszkadőr, egyébként minden kunsztot maga csinál. Prágában most ország-világ láthatta, hogy egy szál nadrágban ugrott le egy szálloda emeleti párkányáról. Képek

Ám nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy a sztár mellkasa furcsán hepehupás – szakértők szerint itt bizony túlzásba vitt zsírleszívás esete foroghat fenn.

Az interneten rögtön heves vita bontakozott ki erről. Cruise rajongói amellett törtnek lándzsát, hogy a sztár 48 évesen remek formában van, ezért nem szorul beavatkozásra, mások viszont úgy gondolják, a zsírleszívás után a bőr nem tudott gyorsan regenerálódni, emiatt olyan göröngyös Tom mellkasa és hasa.

Az egyik kommentelő odáig merészkedett, hogy szerinte Cruise úgy néz ki, mint az elrontott plasztikai műtéteiről hírhedt Tara Reid, másvalaki viszont arra hívja fel a figyelmet, hogy Tom arca viszont jól sikerült: az orrát tökéletesen szabták át, és a szemkörnyéki ráncok lézeres eltüntetése is példaértékű.

 

 Mission: Impossible 4 – hazai bemutató: 2011. december 15.