AXN sorozat ajánló januárra

Januárban csatlakozik Will Smith felesége a Trinity Kórház c. sorozathoz, de az NCIS, NCIS: Los Angeles és True Blood is a műsoron!

 

TRINITY KÓRHÁZ (HAWTHORNE) - 1. évad

Műsoron: január 25-től keddenként 21:00-kor

A richmondi Trinity Kórház főnővérének, Christina Hawthorne-nak (Jada Pinkett Smith) folyamatosan olyan súlyos harcokat kell megvívnia, melyekhez gyakran kevésnek érzi saját erejét. Van, hogy azért küzd, hogy környezete egy hajléktalan nőt is emberszámba vegyen, van, hogy egy rákban szenvedő és öngyilkosságra készülő közeli barátot próbál lebeszélni tettéről, de az is előfordul, hogy a kórház tehetséges orvosai és az adminisztratív személyzet közti konfliktusokat igyekszik elsimítani, miközben a panaszkodó, sokat tapasztalt ápolónők és az idealista, fiatal újoncok problémáit egyaránt igyekszik kezelni. Ő a kórház élő lelkiismerete, egy olyan szervezeté, mely sajnos időnként megfeledkezik arról, hogy tulajdonképpen kiket is kell szolgálnia.



TRUE BLOOD - INNI ÉS ÉLNI HAGYNI - 2. évad

Műsoron: szombatonként 23:00-kor

Japán tudósok találmányának, a szintetikus vérnek köszönhetően a vámpírok beilleszkednek az emberek hétköznapi életébe. A sorozat Sookie, a csinos pincérnő életét követi, aki látnoki képességekkel rendelkezik és hallja az emberek gondolatait. Az évad elkövetkező részeiben a történet fonala minden eddiginél izgalmasabban szövődik, és még több veszélyt tartogat a szereplők számára. Bill és Sookie Dallasba igyekszik, hogy befejezzék Eric küldetését, de a reptéren meglepetés vár rájuk. Billt később sokkolja a tény, hogy megjelenik egy vámpír a múltjából, Jason pedig nehéz döntéseket hoz.



NCIS - 3. évad új epizódokkal

Műsoron: péntekenként 21:00-kor

Az egyik legnézettebb krimi-sorozatban - amely két Primetime Emmy®-t is kapott, s melynek Mark Harmon az egyik főszereplője - Leroy Jethro Gibbs különleges ügynök, a Tengerészeti Bűnügyi Nyomozó Szervezet egyik csoportjának vezetője a nyomozásban mindig hallgat a megérzéseire. Az új epizódokban Gibbs-et és csapatát is mozgósítják, amikor gyerekek egy befagyott tóban egy eltűnt tengerész holttestére bukkannak. Ahogy a nyomozók további nyomok után kutatnak, másik három holttestet találnak. Később, amikor a Pentagon kriptográfiáért felelős szakemberét holtan találják, az NCIS csapatának ki kell derítenie, hogy öngyilkosságot követett-e el.



NCIS: LOS ANGELES – 1. évad új epizódokkal

Műsoron: péntekenként 22:00-kor

Közvetlenül az új NCIS epizódokat követően fut az NCIS spin-off sorozata, az NCIS: LOS ANGELES, amely a Különleges Feladatok Irodája egyik titkos csapatának munkáját mutatja be. A csapat két kulcsfigurája G. Callen (Chris O’Donnel) és Sam Hanna (LL Cool J.) különleges ügynökök. A sorozat új, lelegzetelállítóan izgalmas részeiben először egy sorozatgyilkos csap le L. A.-ben, ami felkelti az egyik washingtoni kolléga figyelmét, aki már egy jó ideje követi a gyilkost. Később a csapatnak fel kell függesztenie a nyaralást, hogy kinyomozza egy tengerész halálát, aki felrobbanó mobiltelefonja áldozatává vált.