Megasztár 5: Kállay-Saunders András is kiesett!

Kialakult a legjobb három mezőnye a Megasztár versenyében! A négy énekes ma az évszakok bűvöletében élt, míg Kállay-Saunders Andrásnak kellett búcsúznia!

A verseny egyre jobban kiéleződik így a vége felé. Négy olyan versenyző lépett péntek este színpadra, akik között most már tényleg csak a szimpátia alapján lehetett dönteni.

 

Szíj Melinda ma talán alulteljesített önmagához képest, ami még így is igen jól hangzott, na meg már olyan rajongótábora alakult ki, amely az első helyen juttatta tovább a legjobb háromba.

A szavazás folytatódott tovább és a közönség végül Kökény Attilát mentette meg a zsűri döntésétől és másodikként juthatott tovább a következő fordulóba.

A végére Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András maradt, a zsűri nehéz döntés előtt állt, hiszen Renátát ők juttatták be a Megasztár döntőjébe, míg Kállay-Saunders András a nem titkolt favoritjuk volt.

A döntés kihirdetése előtt Eszenyi Enikő elárulta, hogy a döntők előtt melyik két nevet írta fel magának, melyik az a két versenyző, akiket a nagydöntőbe várt. Ez a két versenyző éppen Renáta és András volt.

Végül az eredményt Mester Tamás mondta ki, nem a napi teljesítmény alapján hozta meg a zsűri a döntést, hanem figyelembe vették ki mennyit fejlődött a verseny során. Ez alapján Tolvai Renáta maradt versenyben, míg Andrásnak távoznia kellett.

Mester Tamás mind a kettőjüknek megígérte, minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy a pályafutásuk jól alakuljon. Megköszönte Andrásnak, hogy a verseny során elénekelte a dalát és ha folytatja az éneklést, biztos benne, hogy világsztár lehet még belőle.