Edina és Joshi a FEM3 műsorán

Fekete és fehér, yin és yang, tűz és víz. Az ellentétek évezredek óta vonzzák egymást.

 

Mint Edina és Joshi, akik március 7-től új műsorukban praktikus és spirituális segítséget nyújtanak nőknek a mindennapokhoz. Az egyórás műsorban ismert emberek magánéleti drámáit, örömeit és sorsának alakulását is nyomon követik. 

A műsorvezetők minden témát két szemszögből közelítenek meg: Edina két lábbal a földön állva elemzi a hétköznapi dolgokat, praktikus módon keresi a válaszokat és első kézből szolgál exkluzív információkkal a sztárvilágból, míg Joshi ezoterikus és spirituális látásmódjával boncolgatja a mindennapi élet dolgait. A problémák megoldásához segítségül hívja a számmisztika tudományát és a tarot filozófiát is. Edina elkalauzolja a nézőket a divat, az egészséges életmód és a gyermeknevelés útvesztőjében, Joshi szakértőket, jósokat, asztrológusokat, látókat hív meg és néha tesz próbára. Mélyinterjúkat készít hétköznapi emberekkel, nem hétköznapi témában. 

A műsor állandó szereplői lesznek cukrászmesterek és ismert séfek. Az első héten például Sági Szilárd lesz a konyhafőnök, aki sztárkismamák gasztronómiai kívánságait teljesíti majd. 

 

Március 7-től minden hétköznap délután 17 órától a FEM3 csatornán!