Liam Neeson a beugró

Liam Neeson a Másnaposok 2. c. filmben ugrott be Mel Gibson helyére.

 

Liam Neeson az Ismeretlen férfi című akció/thrillerben – melynek világpremierje a most kezdődő Berlini Filmfesztiválon kerül sor február 18-án – nemcsak önmagát, hanem a szabad világot is védi egy titokzatos bűnszövetkezet ellen. De a színész szükség esetén valóban készen áll az önzetlen segítségnyújtásra. Amikor a Másnaposok 2. részének forgatása közben, az utolsó pillanatban kiderült, hogy Mel Gibson mégsem játssza el a rábízott szerepet, ő habozás, minden előzetes tervezgetés nélkül fejest ugrott a kalandba. 

– Jó móka volt – emlékszik vissza a színész. – Nagyon sokat kellett nagyon rövid idő alatt dolgozni. Egyetlen nap voltam szabad akkoriban, ha jól emlékszem, pont egy vasárnap, abba kellett mindent belezsúfolni. De Bradley Cooper a haverom, a másik két úrral (Ed Helms-szel és Zach Galifianakis-szal) még sosem találkoztam, de most legalább összeismerkedtünk. Igaz, sok beszélgetésre nem volt időnk. 

Neeson Bangkokban élő ír tetoválóművészt játszik az őrültnél is őrültebb vígjátékban, ám a thai várost az egyszerűség kedvéért a Warner Bros. kaliforniai stúdiójában építették fel. 

IC Press