Marichuy - A szerelem diadala - 12-16. rész

Marichuy - A szerelem diadala c. mexikói sorozat 12-16. részének tartalma.

 

A történet középpontjában a mindentől megfosztott, hároméves korától árvaházban nevelkedett Marichuy (Maite Perroni) áll, aki kitartóan harcol célja, a sikeres modellkarrier eléréséért. Marichuy a fővárosba költözik, ahol találkozik Victoria Sandovallal (Victoria Ruffo), a Victoria Divatház vezetőjével. A gyönyörű lányt a szerelem sem kerüli el, csakhamar megismerkedik Victoria mostohafiával (William Levy).

 

2011.05.02., Hétfő - 11-12. rész

Marichuy válogatásra megy a Televisa stúdiójába, ahol összefut Osvaldóval. A férfi ajánlólevelet ír neki, amivel jelentkezhet modellnek Victoriánál. Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költöző három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi modellnek, hogy szem előtt tarthassa.

2011.05.03., Kedd - 12-13. rész

Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költöző három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi modellnek, hogy szem előtt tarthassa. Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki.

2011.05.04., Szerda - 13-14. rész

Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki. Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendő ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést.

2011.05.05., Csütörtök - 14-15. rész

Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendő ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést. Juan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyűvérű nő.

2011.05.06., Péntek - 15-16. rész

Juan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyűvérű nő. Milagros nagyon szeretné megszerezni magának Don Napot, ám a tűzoltó a hasát szereti ugyan, de elköteleződni nem akar. Osvaldo félti a házasságát, mert Victoria többet törődik a munkájával, mint a családdal.