Hamarosan Magyarországon: Marichuy - A szerelem diadala

Az Árva Angyal rajongóinak nagy örömére végre Magyarországra érkezett a Marichuy - A szerelem diadala c. telenovella. A főszerepben természetesen Maite Perroni és William Levy.

Marichuy és Juan Miguel szerelmének története Magyarországon átlagosan a nézők több mint 30 százalékát ültette minden délután a televízió elé. A sorozat azonban Mexikóban, Amerikában, Argentínában, Görögországban, Szerbiában, Romániában, Lengyelországban, Bulgáriában, Szlovákiában, Horvátországban és más országokban is óriási sikernek örvendett.

A telenovella sikere többek közt abban rejlik, hogy a Maite Perroni által alakított árva lány szerepével, és szerethető bolondosságával sok ember tud azonosulni, de a férfi főszereplő, William Levy sármja is nagy hatással van a női nézőkre. Ezekre a szimpatikus tulajdonságokra alapozva választotta őket ki Salvador Mejía a vadonatúj, modern telenovellájának producere.

A Magyarországon április 13-án befejeződő Árva angyal méltó utódja a Marichuy - A szerelem diadala címet viseli, amely április 18-tól minden hétköznap 17:35-től látható a Prizma TV-n.

A történet középpontjában a mindentől megfosztott Marichuy kitartóan harcol célja eléréséért, amely tárgya a sikeres modell karrier. Mindeközben az árvaházban nevelkedett, nincstelen, ám kitartó lányt a szerelem sem kerüli el, és a bonyodalmak elkezdődnek… A két főszereplőn kívül további ismert mexikói szappanopera sztárok garantálják a sikert az új, Magyarországon most először képernyőre kerülő sorozathoz. A jobb kép-, és hangminőség, a csillogással és drámával teli történet, és a nagyszerű szereposztás garantálja a nézők szórakozását.

További képek a szereplőkről: Maite Perroni és William Levy