Istenes Bence jófiú szerepre vágyik

A fiatal műsorvezető megelégelte, hogy mostanában magánéletétől hangos a média, ezért elhatározta: megpróbál jófiú lenni.

 

Legalábbis ezt ígérte Lovász Lászlónak a Light Night felvételén. Istenes Bencéről manapság mást sem hallani, csak hogy éppen kivel van együtt, vagy kivel szórakozik. Bence szerint normális, hogy fiatalon sokat bulizik, és nem kellene ebből ekkora ügyet csinálni.

Azért is zavarja nagyon magánélete nyilvánosságra kerülése, mert úgy érzi, ettől elértéktelenedik, és sokkal inkább szeretne szakmailag ismert lenni.

A fiatal tehetség egyébként épp egy új projecten dolgozik: Steiner Kristóffal közösen egy zenecsatorna teljes tartalmáért felelnek, a napokban zajlanak a műsorvezető-válogatások.

Mindemellett példaképével, apukájával is egy teljesen új produkcióra készülnek, amilyenhez hasonló Bence szerint még nem volt, így izgatottan várja ő is a végeredményt.

Bence azt is elmondta, ő mindig is társas lény volt, és bár már szívesen tartana a családalapításnál, ugyanakkor imádja ezt a bulizós, csajozós korszakot is. A tapasztalatokból tanulva azonban elhatározta, hogy megpróbál visszavenni a bulizásból, és belebújni a jófiú szerepbe, habár maga sem tudja mennyire lesz ez hosszantartó változás.

Istenes Bence beszélgetését Lovász Lászlóval pénteken este nézhetik meg a Prizma TV nézői 21.25-kor a Light Night Show-ban.