Párizsban romantikázott az ÖsszeEsküvők párja

Puszik és forró ölelések – ezt hozta ki a szerelem fővárosa Másából és Mariánból. A fiatalok úgy érezték, egy mesébe csöppentek.

A kétgyermekes anyuka a pénteki győztes ÖsszeCsapás után Mariánt nevezte meg útitársául, akivel szívesen utazna a párizsi meglepetésútra.

A repülő szombat délután indult a francia fővárosba. Mása és Marián is nagyon izgult, egyikük sem járt még Nyugat-Európában. A szállodában való kicsomagolás után azonnal nyakukba vették a várost és igazán csak akkor hitték el, hogy valóban Párizsban vannak, amikor megpillantották a kivilágított Eiffel-tornyot. Az estét egy romantikus vacsora és óriáskerekezés zárta. Már éjfél is elmúlt mire a mozgalmas nap után magukra csukták a szállodai szoba ajtaját, ahol várta őket a franciaágy.

Másnap hajókázással indult a nap a Szajnán és természetesen nem maradhattak ki a leghíresebb látnivalók sem: a Moulin Rouge, a Notre Dame. Szikrázó napsütésben járták a várost, egymást átkarolva, puszilgatva. Mását teljesen elvarázsolta a miliő, el is ábrándozott azon, milyen lenne itt élni a gyermekeivel. Marián ebben is partner volt, azt mondta bármikor készen áll, hiszen fodrászként itt is el tudna helyezkedni.

A romantikus víkend azonban hamar véget ért, vasárnap késő este már újra az ÖsszeEsküvők Rezidencián köszöntötték őket a többiek és elkezdődött a hosszú élménybeszámoló. Marián és Mása a ma esti Összefoglalóban mesél az álomhétvégéről és az érzésekről, melyek most kavarognak bennük.