A Seherezádé után Eva Luna lesz a TV2 műsorán

A Seherezádé után a TV2 úgy látszik egyelőre szakít a török telenovellákkal és egy amerikai-mexikói sorozattal, az Eva Lunával rukkol elő.

 

2011. szeptember 19-től, 17:30-kor új sorozatba kezd a TV2. A Seherezádé befejeztével jön az Eva Luna.

 

A sorozatról röviden annyit érdemes tudni, hogy Eva Luna bevándorlóként érkezik apjával Amerikába, akit a szeme láttára gázolnak halálra. Eva Luna megfogadja, bosszút fog állni a cserbenhagyásos gázolón. De előbb a mindennapokkal kell megküzdenie, új országban bevándorlóként élni nem egyszerű, miközben segítenie kell húga boldogulását is.

A szerelem természetesen nem kerülheti el, az új munkahelyén első látásra beleszeret az özvegy újságíróba, Daniel Villanuevbe. De szerelmüket többen sem nézik jó szemmel, így a cég igazgatónője sem, aki a lányát szánja Danielnek, míg fia Leonardo Eva-ba szerelmes.

Vajon Evának sikerül megtalálnia az igaz szerelmet és sikerül bosszút állni apja gyilkosán?

 

Rendező: Adriana Barraza, Tito Rojas

Szereplők: Blanca Soto, Guy Ecker, Vanessa Villela, Julián Gil, Susana Dosamantes, Greidys Gil, Sofía Stamatiades, Jorge Lavat, Lupita Ferrer, Anna Silvetti, Gabriela Borges, Harry Geithner, Daniela Schmidt, Alejandro Chabán, Frances Ondiviela, Jorge Consejo, José Guillermo Cortines, Cristina Figarola, Veronica Montes, Carlos Ferro