Blanco Soto, az Eva Luna főszereplője szépségkirálynőből lett sorozatsztár

A TV2 legújabb napi sorozata, az Eva Luna a gyönyörű és vonzó Eva Gonzalez életéről szól.

 

A főszereplőt alakító Blanca Soto 1997-ben Mexikó képviseletében tündökölt a Miss World választáson, mára pedig már az egyik legnépszerűbb sorozatsztárnak számít.

A 32 éves színésznő most az Eva Luna című mexikói sorozatban alkotja Eva Gonzalezt, a sorozat a tv2-n látható hétköznaponként, 17:30-kor.

A történet szerint az elbűvölő Eva – akárcsak több százezer sorstársa – emigránsként érkezik Amerikába testvérével és édesapjával egy jobb élet reményében. A lányt a sors hamarosan szörnyű veszteséggel sújtja, édesapját a szeme láttára gázolják halálra. Megfogadja, hogy akármeddig is tart, de bosszút áll a cserbenhagyón. Mindeközben meg kell birkózzon a beilleszkedés nehézségeivel, a bevándorlókat érő előítéletekkel, emellett mindent megtesz, hogy húgát is támogassa. Személyi asszisztensként helyezkedik el Julio Arismendi-nél. Az új munkahelyén első látásra beleszeret az özvegy újságíróba, Daniel Villanuev-be. Szerelmüket azonban sokan nem nézik jó szemmel, így a cég igazgatónője sem, aki a lányát szánja Daniel-nek, miközben fia, Leonardo Eva-ba szerelmes.

Vajon megtalálja-e Eva apja gyilkosát és saját boldogságát?