A Szív útjai - Dudaktan Kalbe - 51-56. rész tartalma

A Szív útjai - Dudaktan Kalbe - 51-56. rész tartalma

 

 

2011.11.02., szerda 13.10

51. Lamia megpróbálja figyelmeztetni Makbulét, hogy Cemil érdekből van vele, de inába szál a bátorsága, amikor azt látja, hogy barátnője boldogságban úszik. A pasa tanácstalan Cemillel kapcsolatban, elképedve hallgatja fia vallomását.

52. Makbule tanúja lesz Lamia rémálmának, amint Cemilt szólongatja. Gyanakodni kezd, és féltékenységében követni kezdi Lamiát. Az egész család találkozik Nimet kiállításán, ahol Cavidan megtudja Cemil és Lamia beszélgetéséből, hogy Lamia Kenan gyermekét várja.

2011.11.03., csütörtök 13.10

53. Cavidant összetöri a hír, hogy Lamia Kenan gyermekét várja, de ő is titokban tartja az igazságot. Keserűségében elárulja Mafifének, hogy nemrég elvetette Kenan gyermekét, és most szeretné jóvátenni. Kenan nem tud beletörődni abba, hogy Lamia más gyerekét várja.

54. Kemal megtiltja Makbulénak, hogy meglátogassa Cemilt, aki még mindig nem kérte meg a lány kezét. Makbule megfenyegeti Lamiát, amiért titokban találkozott Kenannal, és ezzel megszégyenítette a férjét. Kemal féltékeny lesz Lamiára, aki összecsomagol.

2011.11.04., péntek 13.10

55. Cavidan megállapodik Afife férjével, aki hatalmas összegért cserébe hajlandó aláírni a válási papírokat. Kenan megharagszik, hogy felesége mindezt titokban, a háta mögött tette, csak a jó hírére gondolva.

56. Makbule rájön, hogy valójában Cemil ölte meg az erőszakoskodó férfit és nem Lamia. Rendkívül féltékeny lesz, mert azt hiszi, hogy Lamia szerelemből hozott ekkora áldozatot Cemilért. Cemil váratlanul megkéri Makbule kezét.