A Szív útjai - Dudaktan Kalbe - 41-45. rész tartalma

A Szív útjai - Dudaktan Kalbe - 41-45. rész tartalma

 

2011.10.17., Hétfő 14:15 - 41. rész

Makbule apja felajánlja Lamiának, hogy formálisan feleségül veszi, így nem kell majd senki előtt a gyermekével szégyenkeznie. Cemil elképed a hír hallatán, és korántsem hiszi el, hogy az idősödő férfi önzetlenül vállalja a házasságot és Lamia gyermekét. Makbule bevallja Lamiának, hogy fülig szerelmes Cemilbe és biztos abban, hogy az érzései viszonzásra találtak. Lamia hallgat Cemil csókjáról, nem akarja barátnőjét elkeseríteni.

2011.10.18., Kedd 14:15 - 42. rész

A pasa elégedett a helyzettel, Cemil azonban közli vele, hogy ő akarja elvenni Lamiát. Alaposan összevesznek, de Cemil a fenyegetések ellenére is tántoríthatatlan. A Lamiát figyelő lesi fotósokon átvágja magát és felteszi a nagy kérdést. Lamia udvariasan elutasítja, és hozzámegy Kemalhoz. Kenan a házasságról mit sem sejtve keresi fel Lamiát, hogy magával vigye, miután elvált Cavidantól.

2011.10.19., Szerda 14:15 - 43. rész

Cemil megharagszik az apjára, amiért nem állt ki mellette és nem akadályozta meg Lamia esküvőjét. Őrült pillanatában házassági ajánlatot tesz Nimetnek, aki mit sem sejtve Cemil valódi érzéseiről, örömmel elfogadja. Makbulénak feltűnik, hogy a férfiak nem tudnak ellenállni Lamiának, láthatóan apja is a hatása alá került.

2011.10.20., Csütörtök 14:15 - 44. rész

Nimet el akar válni a férjétől, de úgy, hogy a vagyon az övé maradjon. Ehhez úgy kell beállítani a válást, mintha Vejszel hibájából történt volna. Ezért kiprovokálja, hogy a férfi többször is megüsse. Csakhogy a szomszéd Sükrü, a felesége unszolására elárulja, hogy Nimet már hosszú felszarvazza.

2011.10.21., Péntek 14:15 - 45. rész

Vejszel rajtakapja Nimetet és Cemilt a saját hálószobájukban, és a férfi kétségbeesésében fegyvert ragad. Kenan kibékül Cavidannal, miután elhitte Lamia áradozását új férjéről, aki a nagyapja is lehetne. Lamiának majd megszakad a szíve, amikor Kenant és Cavidant újra együtt látja.