Marichuy - A szerelem diadala - 6-10. rész tartalma

Marichuy - A szerelem diadala - 6-10. rész tartalma

 

RTL Klub 2012.02.27., Hétfő 16:15 - 6. rész

Marichuy válogatásra megy a Televisa stúdiójába, ahol összefut Osvaldóval. A férfi ajánlólevelet ír neki, amivel jelentkezhet modellnek Victoriánál. Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költöző három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi, hogy szem előtt tarthassa.

RTL Klub 2012.02.28., Kedd 16:15 - 7. rész

Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút senora Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki. Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendő ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést.

RTL Klub 2012.02.29., Szerda 16:15 - 8. rész

Juan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyűvérű nő. Milagros folyamatosan meg szeretné szerezni magának don Napot, ám a tűzoltó a hasát szereti ugyan, de elköteleződni nem akar. Osvaldo félti a házasságát, mert Victoria többet törődik a munkájával, mint a családdal.

RTL Klub 2012.03.01., Csütörtök 16:15 - 9. rész

Marichuy a Szűzanyához imádkozik éppen, amikor Juan Pablo atya felajánlja a segítségét. Osvaldo és Victoria partit rendeznek. Az intrikus Ofelia a tudtuk nélkül meghívja a bulvársajtót is a eseményre. Bernarda megesketi Tomasát, hogy egy szót sem szól Juan Pablónak Victoriáról.

RTL Klub 2012.03.02., Péntek 16:15 - 10. rész

Linda eltökélt szándéka, hogy elcsábítja Osvaldo Sandovalt, és arra számít, hogy a gazdag férfi majd eltartja és drága ajándékokkal halmozza el. Victoria egy napon észreveszi az utcán a férfit, aki gyalázatosan bánt vele fiatalkorában, és aki végül megerőszakolta. Fernanda és Federico CD-ket dobálnak egy boltban. A rendőrség beviszi őket a fogdába.