Az RTL Klub tavaszi műsorrendje

Az RTL Klub szerda délelőtt rendhagyó körülmények között mutatta be új tavaszi műsorait. Új sorozatok, régiek új részekkel, vetélkedők és Heti Hetes is a műsoron

 

A tavaszi rétté varázsolt stúdióban Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta, hogy rövid időn belül a délutáni műsorsávtól kezdődően egészen a késő esti órákig szinte teljesen megújul az RTL Klub programstruktúrája: többek között visszatérő és új saját gyártású műsorok és külföldi sorozatok láthatóak hamarosan a csatornán.

 

Február 20-tól hétköznap délutánonként 15 óra 10 perctől jön a Döglött Akták című amerikai sorozat, majd ezt követi két új, az RTL Klubon még nem látott két dél-amerikai szappanopera, a Marichuy és a Teresa.

A főműsoridőben is lesznek újdonságok, Magyarországon még nem vetített, vadonatúj részekkel tér vissza a Dr. Csont (hétfőn) és A mentalista (kedden), majd utána nyártól keddenként a Castle című sorozat.

A Híradót követő sávban február 27-től egy vadonatúj napi vetélkedőt, az 1 perc és nyersz!-et láthatják hétköznaponként a nézők Sebestyén Balázs vezetésével. A műsor első évadát a népszerű A széf követi, szintén Sebestyén Balázzsal.

Február 29-től a nagysikerű Legyen Ön is Milliomos új műsorvezetővel a hosszú kihagyás után az RTL Klubhoz visszatérő Friderikusz Sándorral lesz látható, minden szerdán 21 óra 20 perctől. A kvízműsor később – a csatorna indulása után - az RTL2-n folytatódik majd.

A saját gyártású műsorok közül március első vasárnapján térnek vissza a humor nagyágyúi, a Heti Hetes sztárjai.

Az RTL Klub egyik legnagyobb tavaszi produkciója, a Csillag Születik megújult formátummal és új zsűrivel lesz látható hamarosan a csatornán. A műsor házigazdái Ördög Nóra és Lilu lesznek. Magyarországon egyébként még nem volt példa arra a kereskedelmi televíziózásban, hogy női műsorvezető párosa legyen egy ekkora showműsornak. A tehetségkutatóban Hernádi Judit színművésznő új zsűritagokkal, Pokorny Lia színésznővel, Hajós András zenésszel és Puzsér Róbert kritikussal keresi majd Magyarország új csillagait.

fotók: RTL Klub/Bársony Bence