Csoda Manhattanben - Új romantikus sorozat a TV2-n

A TV2-n március 28-tól új sorozatot láthatunk Csoda Manhattanben címmel. A sorozat alapjául Jennifer Lopez és Ralph Fiennes közös filmje, az Álmomban már láttalak, szolgált. A 2011-ben készült és az Egyesült Államokban jelenleg is hatalmas sikerrel futó Csoda Manhattanben egy szobalány és egy dúsgazdag politikus félreértésen alapuló szerelmi történetét meséli el.

 

 

A sorozat alapjául a 2002-ben Jennifer Lopez és Ralph Fiennes főszereplésével készült, Álmomban már láttalak című film szolgált!

Rendező: Nicolás di Blassi, Jaime Segura

Szereplők: Litzy, Eugenio Siller, Vanessa Villela, Jorge Eduardo García, Marisela González, Paulo Quevedo, Tina Romero, Liz Gallardo, Beatriz Shantal, Ismael La Rosa, Juan Pablo Llano, Karen Sentíes, Fred Valle, Jorge Hernández, Karina Mora

Csoda Manhattanben - Una Maid en Manhattan - Amerikai-mexikói romantikus sorozat

2012. március 28. - Szerda, 15.15 - Dupla részekkel

A sorozat főszereplője Marisa (Litzy) aki egy jobb élet reményében Amerikába költözik kisfiával, Laloval. Miután kiderül, hogy gyermeke apja megcsalja őt, továbbköltözik New York-ba és egy előkelő szállodában helyezkedik el szobalányként. Éppen rendeződni látszik a sorsa, amikor újabb, végzetes bonyodalomba keveredik. Takarítás közben felpróbálja az egyik vendég ruháját, és pont ekkor pillantja meg őt a befolyásos politikus, Cristóbal Parker Salas (Eugenio Siller). A férfi jómódúnak hiszi Marisát és randevúra hívja a Central Parkba. Hamar fellángol köztük a szerelem, ám Marisának lelkiismeret-furdalása van és úgy dönt, bár szereti a férfit, mégsem folytathatja a hazugságon alapuló kapcsolatot. Később hamar rájön: nem könnyű az érzelmeknek parancsolni…

A sorozatban, melyet nemrég mutattak be az Egyesült Államokban, ismét negatív szerepkörben tűnik fel Vanessa Villela, aki az Eva Luna-ban a gonosz Victoria-t alakította.