Az éden titkai 75-77. rész tartalma

Az éden titkai 75-77. rész tartalma

 

2012.05.02., Szerda 13.15 - 75. rész

Manosz megvádolja Petroszt, szerinte az apósa bérelte fel az újságírót, aki megszégyenítette Nikolaszt a bíróságon. Ezután Petrosz kerek-perec megtiltja Amaliának, hogy beleavatkozzon a családot érintő komoly ügyekbe. Manosz elmondja Melitának, hogy a szülei állnak a botrány mögött, aki inkább visszaköltözik Manosszal közös házukba. Lukasz kiborul, mindenki tőle várja, hogy rendbe hozza a dolgokat.

2012.05.03., Csütörtök 13.15 - 76. rész

Nikolaszt értesítik, hogy feljelentik, mert érvényes orvosi engedély nélkül kezelte Natalit a kórházban. Amikor Petrosz ezt megtudja, azonnal felajánlja neki, hogy ő maga lesz a védőügyvédje a perben. Lukasz nem akar belenyugodni, hogy Nora hozzá akar menni Sztelioszhoz, és saját kezűleg akar bosszút állni rajta. Daphnéval vállvetve próbálják meg lebeszélni a lányt a házasságról.

2012.05.04., Péntek 13.15 - 77. rész

Nikolasz tovább nyomoz az apja után Lukasz segítségével, és megdöbbentő dolgot tud meg a nagynénjéről. Natalit végre hazaengedik a kórházból, így Melita hazaköltözik a kicsivel. Amalia és Petrosz meglátogatják, mert remélik, hogy ki tudnak békülni a lányukkal, de Melita nem hajlandó megbocsátani, amit tettek. Szteliosz, Nora nyomására elmondja Nikolasznak, hogy ő gyújtotta fel a gyárat.