Teresa 95 - 99. rész tartalma

Teresa 95 - 99. rész tartalma

  

2012.07.09., Hétfő 17:20 - 95. rész

Hernan korlátozza Ruben, Aida és Mayra belépését a korházba. Figyelmezteti Rubent, hogy feljelenti Aidát, ha a baba meghal. Esperanza jobban van, de nem lehet még tudni, hogy a baba túléli-e. Aida nagyon megbánta, amit tett. Mariano először nem akar beszélni vele, de aztán Ramon meggyőzi őt. Juana megtudja, hogy Cutberto hazament a szülővárosába, és nagyon szomorú. Azonban nem változtat a döntésén, feleségül akar menni Hernanhoz, hogy Cutberto boldog lehessen egy olyan nővel, aki gyereket szül neki.

2012.07.10., Kedd 17:20 - 96. rész

Vanessa azt mondja Aurorának, azért ment el, mert súlyos problémáik voltak Hectorral. Ruben fél, hogy Mayra rájön a sikkasztásra. Arturo és Teresa nagyon élvezik Európát, előbb Madridba mennek, aztán Arturo elviszi Teresát Párizsba, hogy Teresa újra belészeressen. Juana látja, amint Aida nagyon későn megy el Marianótól, és még sokáig csókolóznak. Elmondja Teresának, hogy mi történt Esperanzával, Aidával és Marianóval. Johnny és Patricia megnyugtatják Esperanzát, hogy ki tudják fizetni a kórházi számlát, de Hernan is felajánlotta a segítségét.

2012.07.11., Szerda 17:20 - 97. rész

Amadeo engedelmeskedik Teresának, emiatt Aida és Mayra harcba lendül. Vanessa és Hector első találkozása nem felhőtlen, ám Hectornak hála Aurora örömét semmi nem veszi el. Arturo Párizsban is azért küzd, hogy újra közelebb kerülhessen Teresához. Johnny megpróbálja kihasználni azt, hogy Juana elutazik otthonról. Hernan azt tanácsolja Hectornak, hogy Juanának addig szóljon Vanessáról, míg még nem késő.

2012.07.12., Csütörtök 17:20 - 98. rész

A Vanessával való beszélgetés elkeseríti Juanát. Mayra Aida segítségével végre cselekvésre szánja rá magát. Aida lelki bánatán csak Mariano tud könnyíteni, és a férfi vigasztalása olyan sikeres lesz, hogy Aidában egy merész javaslat fogalmazódik meg. Vanessát egy rossz hír nagyon feldühíti. Hector próbálja kimagyarázni magát Juanánál. Arturo folyamatosan ajándékokkal és kedvességgel lepi meg Teresát Párizsban.

2012.07.13., Péntek 17:20 - 99. rész

Teresa és Arturo jól érzik magukat Párizsban, rendeződnek a gondjaik. Később hazajönnek, és végiglátogatják az ismerőseiket. Teresa rábeszéli Juanát, hogy küzdjön meg Hectorért. Eközben Vanessa, Aurora anyja is megpróbálja behálózni a férfit. Mayra és Aida rájönnek, hogy Ruben meglopta őket, ezért úgy döntenek, feljelentik. Mariano elmondja Ramónnak, hogy Aida össze akar vele költözni.