Madagaszkár 3

A Madagaszkár 3 főhősei miután elmentek világot látni, Afrikából haza akarnának térni New Yorkba az állatkertbe, de az út haza nem olyan egyszerű, mint azt gondolják.

 

Alex az orosztán, Marty a zebra, Gloria a víziló és Melman a zsiráf útja előbb Monte Carlo-ba vezet, mert fel kell szedni a kaszinózó pingvineket és a majmokat is. Ami könnyű dolognak tűnik, de a neheze csak most jön, mert a francia állatbiztonsági felügyelő, Chantel DuBois minden áron el akarja kapni az állatokat. Főleg azért, mert egy oroszlán feje még hiányzik a trófeagyűjteményéből…

Az üldözés beindul Európán keresztül Amerikáig. Monte Carlo, az Alpok, Róma és London után érkezünk New Yorkba, miközben főszereplőink egy cirkuszi társulattal együtt menekülnek, látványos előadásokat tartva.

Van szerelem, mély orosz lélek egy tigris testébe bújtatva, vicces fóka és aranyos cirkuszi kutyák a főszereplők mellett, miközben az állatok az emberek számára is érthető problémákkal küzdenek. Mit jelent az otthon, mi a célunk a világon, mit szeretnénk valójában tenni, amiért még a félelmeinket is le kell győznünk.

Erre jó helyszín a cirkusz, szórakoztatni csak szívből lehet és ha egyszer kitárul előtted a világ, sok mindent máshogy fogsz látni. A Madagaszkár harmadik részét pl. 3D-s szemüvegben.

 

Molnár Gábor

Mozibemutató: 2012.06.14.