Teresa 80 - 84. rész tartalma

Teresa 80 - 84. rész tartalma

 

2012.06.18., Hétfő 17:20 - 80. rész

Teresa elmegy Fernandóhoz, és elmondja neki, hogy Arturo megcsalta Palomával. Arturo és Luisa otthon várják, de Teresa hazatelefonál, hogy Fernandónál tölti az éjszakát. Juana dühös Hectorra, mert nem mondta el neki, hogy felesége van. Arturo visszaveszi Marianót az alapítványhoz, de figyelmezteti, hogy ne zaklassa tovább Teresát. Teresa másnap Auroráéknál alszik, és a barátnőjének is elmondja, hogy Arturo megcsalta.

2012.06.19., Kedd 17:20 - 81. rész

Arturo megpróbálja lebeszélni Teresát a válásról. Teresa megkéri, hogy menjen el a házból. Mariano megmondja Aidának, hogy a munkájára szeretne koncentrálni, és nem akarja folytatni a viszonyukat. Fito pénzt kér Teresától, de ő inkább egy Arturótól kapott gyűrűt ad neki. Genoveva tovább győzködi Rubent, hogy vegye el Esperanzától a gyereket, a férfi pedig pénzt kér tőle, amivel le tudja fizetni a volt szeretőjét. Johnny nem tudja kivenni a szobát, amit akart, ezért Cutbertóval úgy döntenek, hogy a szöktetés után a zenésznél rejtik el Patty-t.

2012.06.20., Szerda 17:20 - 82. rész

Mikor Aurora elmondja Martinnak, hogy bevallotta az érzéseit Marianónak, Martin szakít a lánnyal. Johnny megszökteti Patriciát a születésnapján, amiért don Porfirio a rendőrséggel fenyegetőzik, de senki sem találja a szerelmespárt. Aurora megkérdezi Teresát, hogy mik a tervei Marianóval most, hogy elválni készül Arturótól. Teresa egy romantikus meglepetést készít Marianónak, és azt mondja, csak ő hiányzik az életéből.

2012.06.21., Csütörtök 17:20 - 83. rész

Ruben addig tud csak felhőtlenül örülni az új hatáskörének, amíg Aida fel nem világosítja őt. Refugio és Armando nagy szívességet tesz Patriciának. Arturo reménytelenségében megint Teresa szüleinél köt ki, ám a lányt nem ott találja meg. Ramon kellemetlen helyzetbe kerül, mert rosszkor toppan be fia szobájába. Aurora bejelentése miatt Martin felkeresi Marianót, hogy tisztázzák a helyzetet. Porfirio azzal vádolja Griseldát, hogy hagyta, hogy az unokája megszökjön.

2012.06.22., Péntek 17:20 - 84. rész

Aurora egyformán szenved Martin és Mariano miatt. Mariano felkeresi Teresát az otthonában. Teresa szülei tudomást szereznek Arturo hűtlenségéről. Patricia és Johnny békülési szándékkal keresik fel Porfiriót. Ruben alattomos alkut akar kötni Marianóval, miközben ismét sikerül befolyásolnia Mayrát. Esperanza azonban ultimátumot ad a férfinak. Arturo hatalmas ajándékkal próbálja kompenzálni Teresát.

Fotók: Teresa album