Teresa 100 - 104. rész tartalma

Teresa 100 - 104. rész tartalma

 

  

2012.07.16., Hétfő 17:20 - 100. rész

Mariano meggyőzi Mayrát, hogy ne hagyja a lányát belekeveredni az apja ügyébe, ezért a nő egyedül megy el a kerületi ügyész irodájába, és feljelenti a férjét. Vanessát bántja, hogy Juana együtt vacsorázik Hectorral. Arturo elmondja Fernandónak, hogy anyagi gondjai támadhatnak, ha elveszíti a Sainz-ügyet, ugyanis ő Sainz kezese. Teresa találkozik Marianóval, és megtudja, hogy egy drága lakásban lakik, és hogy Aidával jár.

2012.07.17., Kedd 17:20 - 101. rész

Johnny rájön, hogy a szendvicsekbe, amiket szállít, drogot rejtenek. Ki akar szállni az üzletből, de Fito megfenyegeti. Teresa meglátogatja Marianót az új lakásában, és elmondja neki, hogy mégsem válik el Arturótól. Vanessa közeledik Hector felé, aki végül, Juanára való tekintettel elküldi a házából a nőt. Luisa véletlenül megtudja, hogy Teresa Marianónál járt.

2012.07.18., Szerda 17:20 - 102. rész

Vanessa igyekszik megkaparintani Hector vagyonát, arra hivatkozva, hogy nem értesítették a válásról. Ám az ügyvéd, akihez fordul, nem bizonyul szerencsés választásnak. Johnny nehéz helyzetbe kerül, amikor ki akar szállni az üzletből, és emiatt már nem csak magáért kell aggódnia. Arturo bevallja Teresának, hogy Sainz kezese és akár a teljes vagyona elúszhat, ha elveszíti a pert. Teresának ezért át kell gondolni a stratégiáját.

2012.07.19., Csütörtök 17:20 - 103. rész

Patricia kétségbeesetten próbál rájönni, hogy Johnny miért akarja hazaküldeni a nagyapjához. Vanessa pénzhez akar jutni a volt férjétől, miközben igyekszik megtartani Aurora szeretetét. Hector úgy dönt, hogy megvédi a lányát, és megpróbál egyezségre jutni Vanessával. Oriana és Luisa az esküvőt tervezgetik, ahol mindig akad valami probléma. Mayra és Aida végső lépésre szánja el magát Rubennel szemben, aki már csak Genovevára számíthat.

2012.07.20., Péntek 17:20 - 104. rész

Aurora pénzt ad Vanessának, de többé nem akarja látni. Vanessa szeretője kevesli az összeget, s kidobja a nőt. Cutberto visszajön, hogy megoldja Paty és Johnny problémáját. Ruben börtönbe kerül a sikkasztás miatt. Genoveva felbéreli Fitót, hogy rabolja el Esperanza születendő gyermekét.