Magyarországi premier sorozatok az RTL II műsorán!

Az október 1-én induló új tv-csatornán várható sorozatok

 


Jön a többszörös Golden Globe- és Emmy-díjas Egy rém modern család (Modern Family), amely mára Amerika igazi kedvence lett. A három, merőben különböző életvitelű, ám annál egyformább család sorsa ebben a szatirikus komédiában forr össze, melynek minden pillanata garantált szórakozást ígér. Ebben a sorozatban tér vissza mindenki kedvenc Al Bundy-ja, akit ismét Csuja Imra szólaltat meg.

A végső akarat (Elveda Derken), egy török nő szívbemarkoló történetét mutatj be. Egy családanya vívódásait és hányattatásait követhetjük nyomon, akit arra kényszerít a sors, hogy családját elhagyva élje életét. Az élet azonban mit sem ér szerető család nélkül! A sorozatot számos országban látható óriási sikerrel.

Izgalmas kikapcsolódást ígér A nagy svindli (White Collar) című amerikai sorozat, melyben a jóképű Neal Caffrey, a volt szélhámos és tolvaj alkut köt Peter Burke FBI ügynökkel. Szabadlábra helyezik, ha tapasztalatával, hasonló észjárásával segít elkapni az "úri bűnözőket".

Az Életre-halálra (Chase) a Helyszínelő sorozatokat is jegyző Jerry Bruckheimer legújabb sorozata. Akciódús krimi, amelyben betekintést nyerhetünk egy dél-texasi különítmény és hírhedt bűnözők macska-egér játékába. Az elszánt csapat éles elméjű vezetője Annie Frost, rendőrbíró.

Az Elfelejtve (Forgotten) című sorozatban, Christian Slater nem hagy felderítetlen ügyeket. Alex Donovanként önkéntes csapatát irányítja, amely megoldatlan rendőrségi ügyék végére tesz pontot. Ismeretlen áldozatok személyazonosságát kutatják fel, hogy ne kelljen őket elfeledve, a tettesek megbüntetése nélkül eltemetni.

A Terra Nova című sorozatban a jövőbe utazunk, 2149-ben a Föld haldoklik, az életkörülmények egyre rosszabbak. A tudósok egy véletlen kísérlet folytán kaput nyitnak a múltba, melyen át lehetőség nyílik Terra Nova, vagyis egy új világ létrehozására. Nathaniel Taylor parancsnoksága alatt új település építésébe kezdenek a 85 millió évvel korábbi, még dinoszauruszokkal teli Föld egy alternatív múltjában. A sorozat executive producerei a Jurassic Park-filmek rendezője, Steven Spielberg és Brannon Braga, illetve David Fury.