A korona hercege 55-59. rész tartalma

A korona hercege 55-59. rész tartalma

  

2012.10.08., Hétfő - 15.10 - 55. rész - Az álterhesség (m2 - 23:10)

Lee San meg akarja változtatni a szolgák helyzetét a királyságban, ami nagy ellenállást vált ki az udvarban. Mindenki nagy várakozással és örömmel tekint Won-binre, terhessége sokat jelentene a dinasztia szempontjából. A király többek javaslatára visszafogadja az özvegy királynét.

2012.10.09., Kedd - 15.15 - 56. rész - Áldatlanul áldott állapot (m2 - 23:10)

Guk-young rábeszéli az orvost, ne árulja el senkinek, hogy Won-bin nem is vár gyermeket. Közben az egész udvar Won-bin óhaját lesi, hogy tehetné minél kényelmesebbé és fájdalommentesebbé a terhesség időszakát. Gazdag ajándékokat kap Hye-gyong úrnőtől is, aki nagyon várja már, hogy megszülessen a trónörökös. Azonban Won-bin tisztában van vele, hogy lassan kifutnak az időből, ezért Guk-young kieszel egy tervet. Eszerint húga, a születésnapi ünnepsége alatt, az egész udvar szeme láttára elvetél majd. Bár sikerül kivitelezni az ötletet, mégis vizsgálat indul.

2012.10.10., Szerda - 15.15 - 57. rész - A koholt vád (m2 - 23:00)

Az új királyi hitves, Won-bin azzal vádolja meg a királynét, hogy a tőle kapott gyógytea hatására veszítette el magzatát. Az udvarban megindul a pletyka, az anyakirályné nagyon felháborodik és vizsgálatot indít menye ellen. Egyedül Lee San hisz felesége ártatlanságában. A Won-bin lakosztályában festő Song-yeon felfigyel egy elejtett megjegyzésre, amit elárul a királynénak, így együttesen leleplezik az új hitves és bátyja cselszövését és a királyné tisztázhatja magát a vádak alól.

2012.10.11., Csütörtök - 15.15 - 58. rész - Vallomások (m2 - 22:55)

Song-yeon elmondja Dae-soo-nak, hogy Won-bin mégsem vetélt el, sőt állapotos sem volt. Amikor Won-bin őszintén Hye-gyong elé tárja a történteket, az asszony és Hyo-eui végleg elfordulnak tőle. Won-bin megkéri Guk-youngot, hogy tegyen úgy, mint aki mit sem tudott az egészről, azonban a titkár végül elismeri Lee San előtt a dolgot. Guk-young megdöbbenten hallja, hogy Won-bint elűzik az udvarból és közemberré fokozzák le. Amikor Lee San - Sa-cho és Guk-young kifejezett kérése ellenére - egyik este kilátogat a városba, egy merénylő majdnem lelövi. Song-yeont egy ismeretlen fiatalember megmenti egy zaklatótól.

2012.10.12., Péntek - 15.15 - 59. rész - Halál a családban (m2 - 22:50)

Mindenki megdöbben a hírtől, hogy Won-bin milyen súlyos állapotban van, azonban Guk-young az ország ügyeit előbbre helyezi húga meglátogatásánál. Hye-gyong nem tanácsolja Hyo-eui-nek, hogy meglátogassa az ágyast. Song-yeon ismét összetalálkozik a fiatalemberrel, aki a múltkor megmentette őt; nem sejti, hogy a fiú saját testvére, aki egy összeesküvő-csoport élén meg akarja dönteni a dinasztiát. Minden erőfeszítés ellenére Won-bin meghal és Guk-young szívtelenséggel és kegyetlenséggel vádolja a királynét. A vigasztalhatatlan titkár ivászatba és tivornyázásba menekül. Lee San kitalálja, hogy a könyvtárosokat fizikai gyakorlatozással teszi testileg is erősebbé. Guk-young rajtaütést szervez az összeesküvőkön és Wook súlyos sebet kap; az utcán fekve Song-yeon talál rá.