Mindörökké szerelem 27 - 31. rész tartalma

Mindörökké szerelem 27 - 31. rész tartalma

 

 

2012.10.08., Hétfő 09:00 - 27. rész

Gardenia a kezdeti tiltakozása után mégis úgy dönt, elfogadja az ajánlatot. Fernanda elküldi Tomasát Jacintóért, de mivel Jacinto nincs otthon, Margarita megy el a birtokra, hogy beszéljen a lánnyal. Eduardo kiköti, hogy Gardenia bármit lát, hall, vagy tapasztal a házban, nem tehet fel kérdéseket. Fernanda vacsorát szervez Erikának, hogy a család bocsánatot kérhessen Camilo nevében.

2012.10.09., Kedd 09:00 - 28. rész

Ciro úgy próbálja megakadályozni, hogy Lilianát elektrosokkra vigyék, hogy robbanást idéz elő a szobájában. A nagy felfordulásban Lilianának sikerül megszöknie. Ciro, akit a légnyomás kirepít az ablakon, súlyosan megsebesül. Anibal mindenáron jó pontokat szeretne szerezni Eduardónál, ezért közli Camilóval, hogy vele kell tartania a Las Animasra

2012.10.10., Szerda 09:00 - 29. rész

Eduardo meglátogatja a súlyosan sérült Cirót a kórházban. Priscilla hallani sem akar Vladimirról, de a fiú a szerelmével ostromolja. Priscilla boldog, mert a terhességi tesztje pozitív. Már csak rá kell vennie férjét, hogy ágyba bújjon vele, és el tudja hitetni, hogy a gyerek az övé. Liliana eljut a faluig, ahol felfigyel rá a kocsma tulajdonosa, és abban reménykedik, hogy sok pénzt keres majd az együgyű lánnyal.

2012.10.11., Csütörtök 09:00 - 30. rész

Erika Eduardóval érkezik a tiszteletére rendezett vacsorára, amin az egész Elizalde csalás megdöbben. Martina felismeri Lilianát, és elhatározza, hogy kiszabadítja Don Jairo karmai közül. Fernanda megkéri Eduardót, ne említse Damiannak, hogy már korábban is találkoztak. Martina megszökteti Lilianát, és Jacintóékhoz viszi.

2012.10.12., Péntek 09:00 - 31. rész

Obregon doktor elmegy a kórházba, ahová Cirót szállították, és a súlyos beteget visszaszállítja a Miraflores pszichiátriai klinikára, mert nem tudja megmagyarázni a beteg feleségének, hová tűnt a páciense. Jairo rettentő dühös, amiért Martina tönkretette az üzletét, és bosszút esküszik. Felkeresi Silvestrét, és azt mondja neki, hogy a lánya meglopta őt. Priscila egy luxusbordélyba viszi férjét.