Teresa 148 - 152. rész tartalma

Teresa 148 - 152. rész tartalma

 

2012.09.24., Hétfő 17:20 - 148. rész

Oriana igyekszik a neki legmegfelelőbben rendezni a helyzetet Teresával, aki hajlandóságot mutat arra, hogy elfogadja a felajánlott összeget. Mariano a fegyházból a börtönbe kerül, mivel a bíróság szerint ő gyilkolta meg Fitót. Don Porfirio a kórházi ágyon elmeséli Patriciának a családja igaz történetét, amiből kiderül, miért nem kedveli Johnnyt. Ruben tervei lassan körvonalazódnak.

2012.09.25., Kedd 17:20 - 149. rész

Teresa és Fernando bejelentik Refugiónak a házassági szándékukat, aki nem hajlandó áldását adni a frigyre. Aida és Aurora Jaime rendőr társaságában ellátogat Genovevához, hogy bizonyítékot találjanak arra, amit Mariano a börtönbe kiszedett El Tuercasból. Miközben várnak, Aurora felismeri Esperanza fiát a kis Paulitóban. Mire Genoveva és Ruben visszaérnek a bankból, ahonnan kivették Genoveva minden pénzét, nyomozók várnak rájuk, házkutatási paranccsal.

2012.09.26., Szerda 17:20 - 150. rész

Teresa rábeszéli Fernandót, hogy írassa rá a vagyonát, hogy Oriana ne kaparinthassa meg. Oriana rosszul lesz, és kórházba kerül, mikor ezt Fernando közli vele. Ruben megtámadja Teresát, és pénzt követel tőle, de Arturo időben megérkezik. Teresa nagy fájdalmat okoz az anyjának, a keresztanyjának, és később Fernandónak is.

2012.09.27., Csütörtök 17:20 - 151. rész

Teresa elmondja Arturónak, hogy mégsem megy hozzá Fernandóhoz, és szeretné visszacsábítani a férjét. Juana születésnapi buliján, ahová Teresa is betoppan, Refugio kitagadja a lányát, és Juana is elzavarja. Genoveva haját levágják a börtönben, rabtársai így alázzák meg. Rubent a megölt Fito bátyja kínozza, s végül megkéselik a börtön udvarán. Apja halálának híréről Aida Teresától értesül. Teresa ismét elzavarja Fernandót, aki aztán Luisához próbál visszamenni, miután megtudja, hogy a nő gyereket vár tőle.

2012.09.28., Péntek 17:20 - 152. rész (Befejező rész)

Megtartják Aurora és Mariano esküvőjét. Teresa titokban végignézi az esküvőt, s mindenkit boldognak lát. Esperanza bejelenti, hogy kisbabát vár. Luciának kiállítása nyílik. Teresa végső kétségbeesésében az apja sírjánál keres vigaszt, miután többször is próbálta meggyőzni Arturót arról, hogy megváltozott.