Zárt ajtók mögött 104-108. rész tartalma

Zárt ajtók mögött 104-108. rész tartalma

  

2012.09.24., Hétfő 15.40 - 104. rész

Carola szembesíti Renatót az igazsággal, és magyarázatot követel tőle. Ignacia aláírja a válási papírokat, és boldogan mutatja meg Javiernek. A férfi azonban egészen másképp képzeli el a jövőjüket. Pilar kiszabadul a börtönből, és egyből a kórházba siet. Később véletlen megtudja Carolától, hogy Gonzalo házat vásárolt kettőjüknek. Azonnal látni akarja a házat, és amikor Gonzalo körbevezeti, szemet szúr neki az a bizonyos ajtó.

2012.09.25., Kedd 15.40 - 105. rész

Gonzalónak sikerül elcsalnia Pilart a házból. Emilio féltékeny Omarra, aki viszont kibékül Carolával. Pilar Sebastian segítségét kéri, azt szeretné, ha a férfi kezelné Diegót. Javier továbbra is kihasználja Ignaciát, de végül őt is meglepetés éri, méghozzá duplán. Renato meghívja Inakit vacsorára, de a férfi csak még több kételyt ébreszt Carolában. Omar segíteni próbál és titokban elmegy Gonzalo házához. Kiszabadítja Rebecát, de belefutnak Gonzalóba.

2012.09.26., Szerda 15.40 - 106. rész

Rebecának majdnem sikerül megszöknie, de végül Gonzalo kerekedik felül. Pilar furcsállja a férfi viselkedését, de leköti Diego problémája. Sebastian segít a fiú kezelésében, és megdöbbentő felfedezésre jut. Carola és Emilio szórakozni mennek, ahol az utóbbi ötletet kap ahhoz, hogy szerezhetne pénzt a lánya kezelésére. Renato DNS vizsgálatra megy, ami újabb fejtörést okoz Gonzalónak.

2012.09.27., Csütörtök 15.40 - 107. rész

Gonzalo megpróbál bejutni Omarhoz, de nem sikerül neki. Hilda azt hiszi Emilio lőtte le Omart. Carola és Sebastian hamar rájönnek, hogy Gonzalo állhat a támadás mögött, és Carola kitálal Pilarnak. Javier megsérti Ignaciát, mire a nő távozni készül, de sikerül őt kiengesztelnie. Pilar belegyezik, hogy feltartja Gonzalót amíg Carola, Sebastian és Emilio körülnéznek az új házban. Gonzalo azonban gyanít valamit, és szó nélkül otthagyja Pilart.

2012.09.28., Péntek 15.40 - 108. rész

Renato kiborul, amikor kiderül, hogy Inaki nem az ő fia. Sebastian, Emilio, és Carola csak a könyvet találják a rejtélyes házban. Carola beleolvas és rájön, hogy döbbenetes hasonlóságok vannak a cselekmény és a saját életük történései között. Emilióval nyomozni kezdenek. Utóbbi munkát vállal egy escort ügynökségnél, hogy pénzt szerezzen a kislánya kezelésére. Javier nem hajlandó elfogadni, hogy Diego más, mint a többiek. Gonzalo bejut Omar szobájába.