Csók és csata 31 - 35. rész tartalma

Csók és csata 31 - 35. rész tartalma

 

 

2012.11.12., Hétfő 14:00 - 31. rész

Úrsuláék pánikba esnek, miután Sonia megpróbálja rájuk gyújtani a házat. Fedora elcsábítja Armandót egy forró éjszakára. Sonia megszökik a gyerekekkel. Ricardo nem találja Soniát, és amikor rájön, hogy a gyerekeket is elvitte, jelenti a rendőrségen. Sonia ittasan vezet, a gyerekek félnek, és balesetet okoz, Armando találja meg a roncsot.

2012.11.13., Kedd 14:00 - 32. rész

Sonia eszméletlenül fekszik a kórházban. Ricardo vigasztalhatatlan gyermekei halála miatt. Virginiával nagyon közel kerülnek egymáshoz a tragédia kapcsán. Patricia és Armando között folytatódik a viszály és a szerelem. Úrsula megtudja, hogy a földjeit Ignacio segítségével szerezte meg Alejandro Gómez, ezért Marielát eltiltja Ramirótól. Bruno Montesinos kiszabadul a börtönből, és első útja régi barátjához, Alejandróhoz visz. A két férfi elhatározza, hogy Úrsulát tönkreteszi.

2012.11.14., Szerda 14:00 - 33. rész

Sonia állapota, annak ellenére, hogy Dr. Arguello szerint javulnia kéne, nem változik. Patricia saját magának már beismeri, hogy teljes szívéből szerelmes Armandóba, de közeledéseit azért továbbra is visszautasítja és főnökként keményen bánik Armandóval. Armando Ricardo támogatása miatt nem tudja ellátni feladatait, ezért Úrsula marhacsordájának egy része elszabadul. Rebeca továbbra is sokat szédül a terhesség miatt.

2012.11.15., Csütörtök 14:00 - 34. rész

Úrsula asszony felfedezi, hogy Ignacio úr meglopta. Ramiro felelősségre vonja az apját, aki kétségbeesik. Armando kimenti az égő házból a fiatalokat, de David súlyosan megsérül. Bruno megtudja, hogy a fia szenvedte meg a gyújtogatását. Virginia, Mariela és Patricia nem értik, a nagyanyjuk miért ilyen közömbös Daviddal kapcsolatban. Úrsula asszony azonban titokban meglátogatja a fiút. Armando megvádolja Alejandrót, hogy ő gyújtotta a tüzet, és vérre menő háborúval fenyegetőzik.

2012.11.16., Péntek 14:00 - 35. rész

Mindenki örül, hogy David magához tért a kórházban, és már a javulás jeleit mutatja. Úrsula asszony továbbra is titokban tartja, hogy mennyire aggódik az unokájáért. Marielita és Ramiro továbbra sem találkozhatnak. Virginia megpróbál beszélni Úrsula asszonnyal a lány érdekében, de a nagymama hajthatatlan. Virginia inkább azt javasolja Marielitának, hogy a saját boldogsága érdekében szökjön meg Ramiróval. Armando és Patricia a folyóparton vitatkozik, ám a heves vita egy csókkal ér véget.