A korona hercege 60-64. rész tartalma

A korona hercege 60-64. rész tartalma

  

2012.10.15., Hétfő - 15.15 - 60. rész - Váratlan fordulatok (m2 - 23.00)

Továbbra is keresik a merénylőket. Lee Sannak gyanússá válnak dolgok ezzel kapcsolatban. Song-yeon elviszi magához az egyik sérültet, akiről kiderül, hogy körözik. Később Song-yeon megtudja, hogy ez a férfi az ő régen halottnak hitt testvére. Hye-gyong új ágyast akar keresni. Guk-young pedig Won-bin utolsó akarta alapján, hogy legyen egy fiú gyermeke, örökbe akar fogadni egy fiút.

2012.10.16., Kedd - 15.10 - 61. rész - Testvéri szeretet (m2 - 23.05)

Song-yeont letartóztatják, mert segített egy árulónak megszökni, ráadásul rejtegette a házában és ápolta is. Guk-young nem érti, miért védelmezi annyira a lány a szökevényt, hisz a király életére tört. Song-yeon Dae-soo-nak árulja el, hogy a keresett személy nem más, mint rég elveszettnek hitt fivére, Song-vuk. Megkéri őt, hogy segítsen öccsének a menekülésben. Bár sikerül a fiúnak kicsúszni a katonák keze közül, de Dae-soo-t elfogják és tömlöcbe vetik. Guk-young az, aki segítségére siet és kihozza onnan, megbízva egy különleges feladattal. Közben teljesül a titkár hőn óhajtott vágya is, mert megkapja Lee Santól az engedélyt, hogy örökbefogadhassa Ün-on fiát. Ehhez azonban a királynénak is lesz pár szava.

2012.10.17., Szerda - 15.15 - 62. rész - Az esküvő (m2 - 23.05)

Lee San anyja akaratának ellenszegülve visszahozza Song-yeont a palotába második hitvesnek, és hivatalos ceremónián feleségül veszi. Az özvegy királyné és Guk-young igyekszik meggyorsítani Van-pung herceg örökbefogadását, hogy ezzel is stabilizálja a király helyzetét.

2012.10.18., Csütörtök - 15.10 - 63. rész - Élet a királyi udvarban (m2 - 23.05)

A király anyja tiltakozik az új hitves ellen - mivel Lee San az ő beleegyezése nélkül választotta Song-yeont - ezért, ahol csak tudja, megalázza őt, és megnehezíti az életét. A király elhatározza, hogy mindenáron véghezviszi azt a tervét, hogy eltörli a törvényes kereskedők kiváltságait és egyenlővé tesz minden kereskedőt. Ezzel hatalmas felháborodást vált ki és lázadást idéz elő.

2012.10.19., Péntek - 15.15 - 64. rész - Ismeretlen ismerősök (m2 - 22.55)

A kis herceg ügye meglehetősen felkavarja a kedélyeket az udvarban: Guk-ypoung azt szeretné, ha a fiút kineveznék koronahercegnek, azonban Hyo-eui tiltakozik az ötlet ellen. Annak ellenére, hogy Hyo-eui nagyon kedveli Song-yeont, Hye-gyong még mindig nem fogadta be hivatalosan a családba. Hyo-eui még Cho-bi-t is a palotába hozatja, hogy enyhítse Song-yeon magányát. A király tárgyalást szervez a törvényes kereskedőkkel, azonban Guk-young - az özvegy királyné sugallatára - elfogja és megkínozza a kereskedőket. Dae-soo és Seok-gi most először helytelenítik Guk-young parancsait, Jang-bo azonban nehéz helyzetben van, két urat kell szolgálnia - erre társai is rájönnek. A palotában dolgozó Li-cheon, Ji-su és a damók nagyon örülnek, amikor Song-yeon megvendégeli és régi barátként kezeli őket, azonban nehezen viselik a hatalmaskodó Cho-bit.