Megkövült szívek 116-120. rész tartalma

Megkövült szívek 116-120. rész tartalma

 

 

2012.11.12., Hétfő 19:30 - 116. rész

Rogelio állapota nagyon lassan javul, Maria és Hugo a birtokon aggódnak érte, Cynthia viszont gyorsan odautazik, hogy kiszabadujon”börtönéből”. A kórházban találkozik Vanesával, aki közli vele, hogy lemond Rogelioról. Rogelio nagyon nehezen viseli az ágyhoz kötöttséget, csak az élteti, hogy a szenvedések után végre képes lesz járni. Ernesto megkéri Mercedes kezét, aki igent mond. Az esküvőre Gustavio is befut, de Rogelio nem örül neki, hogy Ana Paula közelében látja. A birtokért is izgul, ami így Bruno és Rosaura irányítása alatt maradt. Ulysses egyre rosszabbul van, barátai aggódnak érte. Dany és Consuelo is sokat beszélnek a saját esküvőjükről. Dany Miguellel tölti az éjszakát a vendégházban, ám Rosaura váratlan látogatás le is buktatja őket. Maria könyörög Gustavonak, hogy ha Rogelio meghalna, maradjon Cynthia mellett.

2012.11.13., Kedd 19:30 - 117. rész

Mercedes és Ernesto összeházasodnak a kórház kápolnájában. Cynthia rosszul lesz, és kiderül, hogy gyermeket vár. Rogelio nagyon bizakodó, úgy érzi, hogy sikerült a műtét. Bruno szeretné, ha Rogelio meghatalmazást adna Paulának, de sem Paula, sem Rogelio nem tartják szükségesnek. Cynthia elmondja Mariának, hogy gyermeket vár.

2012.11.14., Szerda 19:30 - 118. rész

Kiderül, hogy minden hiába, Rogelio bizony nem fog járni. Azonnal el is szabadul a pokol. Rogelio minden kezelést elutasít, igyekszik mindenkit elmarni maga mellől, Ana Paulával kezdve. Ernestonak lelkiismeret furdalása támad, úgy érzi, ő juttatta idáig Rogeliot. Vanesa szintén a lelkiismeretével viaskodik, mivel már egyszer elhagyta ezért Rogeliot, most más utat választ, és szerez egy spacialistát. Cynthiáról kiderül, hogy terhes, felviteti a Miguel által Ana Paulának készített kiságyat a hálójukba. Gustavot megrohanják a régi érzelmek, egyre kevésbé érti a feleségét. Gustavo elmondja Margaritonak, hogy kisbabájuk lesz. Efrain ls meghallja a terhesség hírét, és rögtön rájön, hogy az a baba bizony az ő gyereke.

2012.11.15., Csütörtök 19:30 - 119. rész

Cynthia elmondja Margaritónak, hogy Rogelio műtétje nem sikerült, és nem fog járni. Gustavónak nem tetszik, ahogyan Cynthia hozzááll a terhességéhez. Efrain DNS tesztet szeretne végeztetni, hogy kiderüljön, kié a gyerek. Rogelio elutasítóan viselkedik mindenkivel, Paulát sem engedi közel magához. Vanesa közli Rogelióval és Ana Paulával, hogy Cynthia gyereket vár.

2012.11.16., Péntek 19:30 - 120. rész

Rogelio nem akar több vizsgálatot végeztetni, hazamennek a birtokra. Gustavo elmondja Cynthiának, hogy úgy érzi, nem működik a házasságuk, de Cynthia szeretné, ha megpróbálnál újra, végül Gustavo beleegyezik. Rogelio közli Cynthiával, hogy az apjuk megerőszakolta Mariát, és ebből a kapcsolatból született meg ő. Rocio felajánlja Miguelnek, hogy legyenek társak.