Csók és csata 21 - 25. rész tartalma

Csók és csata 21 - 25. rész tartalma

 

 

2012.10.29., Hétfő 14:00 - 21. rész

Rebeca terhességének híre gyorsan terjed a birtokon. Hamarosan Armando fülébe is eljut, de hiába faggatja a lányt, ő nem hajlandó elárulni az apa kilétét. David a városba megy, hogy elintézze a bevonulását, de Virginia visszahívja Rebeca miatt. Fény derül David és Rebeca kapcsolatára, és a fiú Úrsula asszony tiltása ellenére is kiáll szerelme mellett.

2012.10.30., Kedd 14:00 - 22. rész

Armando megtudja, hogy Rebeca gyermeke Davidtől van, és nem örül a hírnek. Ramiro meg akarja lepni Marielát. Alejandro valaki másnak hiszi Patriciát, ami nem sok jóhoz vezet. Virginia José atya és az Úr segítségét kéri. Úrsula asszony eldönti, hogy David katonának áll, aminek David nem örül, és megszökteti Rebecát.

2012.10.31., Szerda 14:00 - 23. rész

Úrsula szembeállítja Ignaciót a ténnyel: Ignacio sikkasztott, és vagy visszaadja az összes pénzt, vagy odaadja minden tulajdonát. És persze börtönbe is vonulhat. Ignacio hebeg-habog, majd kikönyörög még pár órát Úrsulától. Mikor hazaér, rajtakapja Emperatrizt és Patriciát, hogy Emperatriz szökését tervezgetik. Emperatriz arról beszél, hogy állapotos. David, Úrsula unokája megszökik Rebecával, Marcano húgával.

2012.11.01., Csütörtök 14:00 - 24. rész

Virginia meglátogatja Alejandrót az El Recuerdo birtokon, és elbeszélgetnek a múltról. Emperatriz gyereket vár Diegótól, ezt Diego Ignaciótól tudja meg. Ignacio szökni készül az Úrsulától sikkasztott pénzzel, de Ramiro ebben megakadályozza. Egyben elhatározza, hogy abbahagyja a tanulmányait, és besegít az apjának az üzletben.

2012.11.02., Péntek 14:00 - 25. rész

Alejandro rábeszéli Armandót, hogy dolgozzon inkább nála. Virginia elintézi David és Rebeca esküvőjét. Úrsula a fiatalokat hibáztatja, amiért Armando ott akarja hagyni a birtokot. Patricia részt kíván venni a birtok irányításában, hogy segítsen nagyanyjának. Alejandrót letartóztatják. Armando meg akarja ölni Davidot...