A korona hercege 65-67. rész tartalma

A korona hercege 65-67. rész tartalma

  

2012.10.24., Szerda - 15.25 - 65. rész - Mérgező kapcsolatok (m2 - 23.05)

Guk-young nagyon megdöbben, amikor Hyo-eui elküldi a palotából Woon-pung herceget. Cho-bi megpróbálja behízelegni magát Kimnél, az udvarhölgyek vezetőjénél, mert nagyra törő tervei vannak. Kim jelenti Hyo-eui-nek, hogy együtt látta Choi és Kang udvarhölgyeket, akik között levélcsere zajlott. Cho-bi nagyon megrémül, amikor Song-yeon rosszul lesz, de aztán arra gondol, hogy úrnője állapotos; Song-yeon azonban - újabb rosszulléte ellenére is - elhessegeti kotnyeles udvarhölgyét. Hyo-eui és Song-yeon elkísérik a királyt vidéki körútjára, azonban Guk-young attól fél, hogy visszatérése után a királyné leleplezi az özveggyel folytatott tárgyalásait és ezért megszervezi, hogy Hyo-eui-t megmérgezzék.

2012.10.25., Csütörtök - 15.25 - 66. rész - Az árulás (m2 - 22.55)

Valaki meg akarta mérgezni a királynét, de végül visszatáncolt. Kiderül, hogy Guk-yeong állt a háttérben. Mindenki le van sújtva, és az ügyben ítéletet hirdetnek. Az elkövető és a felbujtó akár halálbüntetést is kaphat.

2012.10.26., Péntek - 15.25 - 67. rész - Váratlan döntés (m2 - 23.05)

Lee San Guk-yeongot és társait száműzetésre ítéli, mely nagy felháborodást kelt a nagyurak körében. A Noronok hevesen tiltakoznak e döntés ellen, és a titkár kivégzését követelik a királytól. Lee San azonban hajthatatlan és erejét inkább az országban dúló éhínség és rabszolgakereskedelem felszámolására fordítja. Egy egyetemi diák dolgozata hívja fel rá a figyelmét, hol lehet az illegális embercsempészet fészke. Három hűséges testőrével el is megy felfedezni a környéket. Egy véletlen folytán, míg várja vissza testőreit, egy diákkal ott ragad az egyik raktárban, ahova az embercsempészek zárták be őket. A diák leleményességének köszönhetően hamar kiszabadulnak és kettejük között egy különleges barátság kezd szövődni.