A nagy svindli 2. évad, 1 - 4. rész tartalma

A nagy svindli 2. évad, 1 - 4. rész tartalma

 

2012.10.22., Hétfő 20:00 - 2. évad 1. rész

Peter reaktiválja Nealt miután az utolsó ügyük miatt az ismét börtönbe került. Ezúttal egy bankrablót kell kézre keríteniük. Az elkövető súlyos összegekkel károsította már meg több város pénzintézetét is, és most New York-ra akar lecsapni. A dolog pikantériája, hogy még figyelmezteti is a kiszemelt bankokat. Kate barátnője miatt Neal újra a zenélő doboz nyomába ered, ám azt közben ellopják.



2012.10.24., Szerda 20:00 - 2. évad 2. rész

Peter és Neal egy korrupt politikust készülnek lebuktatni. A szenátor megszegte a kampányra vonatkozó gazdasági törvényeket azzal, hogy illegális módon jutott, illetve jut támogatási pénzekhez. A nyomok egy hosztesz-szolgálathoz vezetnek, így Dianának és Nealnek is be kell épülniük, hogy felgöngyölítsék az ügyet.

2012.10.25., Csütörtök 20:00 - 2. évad 3. rész

Ellopnak egy festményt az egyik neves galériából, Peter és az FBI forró nyomon indulnak el, ám hamar megtorpannak, miután a festmény három helyen is előkerül. Világossá válik, hogy hamisították az eredetit és így próbálták eladni többeknek is. Az ügy pikantériája, hogy az elkövetők Neal módszerét követik, és még számos ismert bűnözőét is. Viszonylag hamar kézre kerítik a hamisítót, ám az ügy ezzel nincs megoldva, hisz a másolatok ugyan előkerülnek, de az eredeti festmény nem.

2012.10.26., Péntek 20:00 - 2. évad 4. rész

Mozzie egy kedves ismerősét, Ginát elrabolják. Az ügy hátterében az áll, hogy a lány barátja ellopott százezer dollárt az egyik maffiavezértől, és miután a férfit a bűnözők nem találják, Ginával zsarolják. Mozzie szívén viseli a hölgy sorsát, ezért magánakcióba kezd, persze Neallel karöltve.