A nagy svindli 2. évad, 5 - 8. rész tartalma

A nagy svindli 2. évad, 5 - 8. rész tartalma

 

2012.10.29., Hétfő 20:00 - 2. évad 5. rész

Peter és a csapat egy nagy értékű kötvénylopás ügyében kezdenek nyomozni. A vizsgálathoz csatlakozik Sara, aki a kötvények biztosítójának a vállalati nyomozója. Edgar Halbridge, egy helyi mágnás tűnik sárosnak az ügyben, illetve egy bizonyos Mr. Black, akit előbb Halbridge felbérel, Peterék szerint, mint közvetítőt. Lekapcsolják hát Blacket, és beugrik a helyére Neal. Ám kiderül, hogy a férfi nem közvetítő, hanem bérgyilkos, így Nealnek meg kellene ölnie valakit, aki nem más, mint Sara.

2012.10.30., Kedd 20:00 - 2. évad 6. rész

Peterék legújabb ügye egy zsarolási eset, illetve esetek. Egy nemzetközi ügyvéd ellen indítanak eljárást, aki külföldről örökbe fogadott gyermekek szüleit zsarolja, hogy így biztosítson pénzt a játékszenvedélyéhez. A férfi közli az örökbefogadókkal, hogy a nekik szánt gyermekek szülőanyjai meggondolták magukat és csak súlyos összegekért hajlandók lemondani róluk. A cél, elérni, hogy Donovan ügyvéd szorult helyzetbe kerüljön, és beépíteni egy álházaspárt, hogy lebuktassák.

2012.10.31., Szerda 20:00 - 2. évad 7. rész

Peter és csapata a FBI nagyfőnökétől kapnak utasítást egy eltűnt ügynök felkutatására. Az eltűnt Franklin ügynököt gyilkossággal és tanúvédelmi adatok kiszolgáltatásával vádolják. A nyomozásban rendőrbírók is segédkeznek John Deckarddal az élükön. Peter megtudja, hogy az ügynököt hamis vádak alapján akarják letartóztatni, és csapdát állít Deckardnak.



2012.11.02., Péntek 20:00 - 2. évad 8. rész

Egy vállalatnál gyilkosság történik. Az ügyet azért kapja Peter csapata, mert az emberölés mögött ipari kémkedést sejtenek. Peter, mint könyvvizsgáló beépül a céghez, hogy az ügy végére járjon. A szálak egészen a vezérigazgatóig visznek, akire azonban nehéz rábizonyítani a bűncselekményt.